Aç kalmadan 2000 kalorilik diyet listesi!

Aç kalamam diyenlere özel bir diyetimiz var! Yiyerek zayıflamak mümkün!


Tam aç kalamayanlara göre bir diyetimiz var. Ancak, bu plan fazla kalori içerdiğinden, her gün 500 kaloriyi egzersiz yoluyla yakmayı da göze alacaksınız. Dinlenmeyi seçtiğiniz günlerde, daha az kalori içeren diğer planlardan birini uygulayabilirsiniz.

Bu diyetle öğün aralarında acıkmamamız gerekir ama yine de, bir fincan yeşil çay ya da bir fincan kahve ile açlığınızı bastırabilirsiniz. Açlık hissettiğinizde, elinizi bisküvi gibi, kalorisi yüksek gıdalara uzatmaktan kaçının, yoksa günlük kalori limitinizi kolaylıkla aşabilirsiniz.

11 1

50 gr müsliye 3 çorba kaşığı sade yoğurt ve 3 porsiyon mevsim meyvesi (örneğin çilek, kivi, muz) ekleyin. bunun yerine 2 dilim tam buğday ekmeği ile ahududu reçeli yiyebilirsiniz.
11 2

185 gr ton balığı, 2 haşlanmış yumurta, 1/2 adet karalahana, 1/2 salatalık, 4 olgun domates, 7 zeytin, bir haşlanmış patates ile büyük bir salata yapın ve buna bir çorba kaşığı zeytinyağı, bir çorba kaşığı elma sirkesi, bir kaşık hardal ve bir diş sarımsak ile yaptığınız sosu ekleyin.
11 3

Bir adet tavuk göğsünü yararak içerisine fesleğen, domates ve krem peyniri karışımı doldurun, içi tamamen pişene kadar 190 derecede fırınlayın. Yanına yarım kepçe esmer pirinç pilavı, 60 gr brokoli ve 60 gr havuç ekleyin.
11 4