Kısa paçalı pantolonlar nasıl giyilir?

Kısa paçalı pantolonlar geri dönüyor! İşte zarif bilekleri açıkta bırakan şık kısa paçalı pantolonları giyme kılavuzu!


Uzun bir aradan sonra yenilenerek tekrar moda dünyasında kendini belli eden şık trendlerden biri de kısa paçalı pantolonlar.

Bir dönem bütün kadınların tutkunu olduğu bu kısa paçalı moda harikalarını taşımak pek kolay bir iş değil.

Kısa paçalı pantolonların nasıl giyileceği, neyle kombinleneceği ve hangi ayakkabının daha uygun olduğunu bilmek gerekli.

Örneğin, kısa paçalı pantolonlar baldırları ortaya çıkardığı için, özellikle minyon kadınlarda hoş olmayan görüntülere yol açabiliyor.

Uzun boylu ya da kıvrımlı hatlara sahip olsanız da kısa pantolonları giyerken bazı giyim kurallarına dikkat etmeniz gerekir.

Sizler için kısa paçalı pantolonlar nasıl giyilir araştırdık İşte kısa paçalı pantolonların el kitabı!
11 1

Vücut biçiminize en uygun kısa paçalı pantolonu keşfetmelisiniz. Bunun sırrı da giydiğiniz pantolonun bacağınızın en zayıf yerini vurguluyor olmasında gizli.

Diğer türlü kısa paçalı pantolonunuzu topuklu ayakkabılarla da kombinleseniz, bacaklarınız olduğundan daha kısa görünecek.

Minyon kadınlar için en uygun kısa pantolon modeli paça boyu dizin altında biten pantolonlar. Uuzn boylu kadınlar kısa paçalı pantolonlarla daha iyi görünürken, onlar için doğru pantolon modeli ise paçaları baldırın tam üstünde biten paçalar değil, biraz aşağısında duran paçalara sahip modellerdir.

Eğer kısa bacaklara sahipseniz, kısa paçalı pantolonunuzun bel modeline dikkat etmelisiniz. Yüksek belli pantolonlar her zaman düşük belli modellere göre daha uzun ve hoş gösterecektir.
11 2

Pantolon seçiminizde rol oynayan bir diğer önemli etken pantolonunuzun paça modelidir.

Eğer uzun boyluysanız biraz daha geniş paçalı modelleri tercih edebilirsiniz ama birçok kadın mümkün olduğunca dar paçalı modelleri tercih etmeli.

Birçok kısa paçalı pantolonu deneyerek en iyi görünüme hangi pantolon modeliyle ulaştığınıza bakmalısınız. Asla tek bir pantolonu deneyip tercihinizi yapmayın.
11 3

Siyah her zaman vücudu ince gösteren bir renk olarak bilinse de kısa paçalı pantolonlar söz konusu olduğunda işler biraz değişiyor. Ten renginiz ve pantolonunuz arasında ciddi bir kontrast oluşuyor ve bacaklarınız olduğundan daha kısa görünüyor.

Nude tonlarda deneyeceğiniz kısa paçalı bir pantolonun ise sizi daha zayıf göstereceğini görebilirsiniz. Açık bejden kahverengi tonlarına kadar, kısa paçalı pantolon seçiminizde ten renginize yakın tonları tercih edin.
11 4