Kışın nasıl giyinmeliyiz?

2014 kış sezonu kıyafet trendleri ve ofis kombinleri konuşulmaya başladı bile. Kışın sezonu ofis kombininizi şimdiden seçtik.


Yeni sezon ve yeni ofis kombinleri için hazır mısınız? Hem rahat hem elegan hem de zarif olacağınız bir kışa sizi hazırlamak istiyoruz.

2014 kış gardırobunuz ve ofis için uygun olan kilit parçaları seçtik. Muhteşem eteklerden süper şık ceketlere, gömleklere, pantolonlara kış sezonu boyunca ofiste sizi mutlu hissettirecek tüm kıyafetleri belirledik. Buyrun!
10 1

Zara'nın yeni sezon parçalarını gördünüz mü? Sonbahar/kış sezonu içi kürklü yakasız suni deri ceketlerini giyeceğiz. Hafif spora kaçan bu modeller ofis kombinlerini klasik çizgiden bir adım uzaklaştırmak isteyenlerin favorisi.
10 2

Klasikleşen v yaka örme üstler bu sezon da var. Fakat bu sezon siyahlar ve gri tonlarından ziyade yoğun olarak toprak tonlarını göreceğiz.
10 3

Midi etek modelleri artık arkadan değil önden yırtmaçlı. Kış beyazı zarifliğine kendinizi bırakmak istiyorsanız, bu parça birden fazla kombin için ideal bir seçim olur.
10 4