Kötü saçlarla başa çıkmanın 7 yolu!

Evden çıkmak zorundasınız ve fazla vaktiniz yok. Ama saçlarınız berbat görünüyor... İşte size 7 çözüm...


Biz kadınlar saçlarımız bakımsız olduğunda kendimizi mutsuz hissederiz. Kötü saçımıza, moral bozukluğu eklenirken üçüncü aşamada karşımıza “bugün ne giyeceğim?” sorunsalı çıkar ve sadece kötü bir saçla başlayan günümüz tam bir kabusa döner. Zaten saçlarımız berbat bir haldedir ve ne giyersek giyelim kıyafetlerin içinde kendimizi iyi hissedemeyiz.

Elmaelma olarak size, saçlarınız kötü de olsa, o güne güzel başlayabilin diye, kötü saçlarınızı kolayca güzelleştirmeniz için 7 öneri sunuyoruz…
9 1

Kötü görünen saçları dizginleyebilmenin en kolay yolu örmektir. Dağınık kalın bir balıksırtı örgü ya da düz basit bir örgü işinize yarayabilir. Biraz sprey, krepe ve küçük bir lastikle berbat saçlarınız çok havalı gözükebilir!
9 2

Saç bantları kötü saçlarınızı gizlemek için mükemmel bir yöntem. İsterseniz fular ya da eşarpları kullanarak güzel bir tarz yakalayabilirsiniz.

Kadınlara her zaman ayrı bir hava katan saç aksesuarlarının başında gelen saç bantlarının birçok çeşidini bulmanız mümkün. Aksesuarlarınızın arasında saç bandı yoksa ince bir fular da pekala işinize yarayabilir...
9 3

Bazen saçlarınızı alelade bir şekilde tepenizde toplamak ve bütün gün öyle dolaşmak istersiniz, işte bugün tam sırası! Saçlarınızı dağınık bir topuz yapın. Yamuk ve tek tarafının daha aşağıda olması ya da topuzdan saçlarınızın fışkırmasının bir önemi yok. Nasılsa bu bir dağınık topuz!
9 4