Kuru fırçalamayla cildinizi yenileyin!

Avrupa'nın en popüler cilt bakımı yöntemlerinden biri olan cilt fırçalama, yalnızca cildinize değil sağlığınıza da faydalı bir güzellik yöntemi.


Cildinizdeki toksinlerden arınmak, kendinizi iyi hissetmek ve pürürzsüz bir cilt istiyorsanız cildinizi fırçalamaya ne dersiniz?

İlk bakışta pek faydalı gözükmeyen kuru vücut fırçalama işlemi vücudunuz ve sağlığınız açısından son derece önemli.

Miranda Kerr gibi birçok ünlü kadının güzellik sırrı olan kuru vücut fırçalama işlemi, aynı zamanda vücudunuzdaki toksinlerin atılmasını sağlayarak lenf ve dolaşım sisteminizi de canlandırıyor.

Diğer güzellik uygulamalarının aksine kuru cilde yapılan bu fırçalama işlemiyle, hergün vücudunuzu sadece bir kaç dakika fırçalayarak sağlıklı bir cilde sahip olabilirsiniz.
9 1

Kuru vücut fırçalama yönteminde yüzünüz ve vücudunuz, özel bir fırçayla nazikçe ama sıkıca hiç bir krem ya da özel bir sıvı kullanılmadan fırçalanıyor.

Hem cildiniz hem de kullandığınız fırça işlem sırasında kuru olmalı. Kuru fırçalama için uygun fırçayı edindiğiniz takdirde yapılışı çok basit bir cilt bakım yöntemi olan vücut fırçalama Avrupa'da sıklıkla uygulanan cilt bakım metodlarından biri.
9 2

Daha önce bahsettiğimiz gibi kuru cilt fırçalamanın birçok faydası var. Kuru fırçalama kan dolaşımını arttırır, cildinizdeki ölü hücreleri temizler, Lenf sisteminizi canlandırır, cildinizi yumuşatır ve pürüzsüzleştirir, selülit görünümünü azaltır ve vücudunuzun metabolizma atıklarından kurtulmasını sağlar. Ve tek yapmanız gereken vücudunuzu fırçalamak! Bu kadar basit.
9 3

Kuru vücut fırçalama için fırça alırken dikkat etmeniz gereken birkaç detay var. İlk olarak alacağınız fırçanın kılları doğal olmalı, örneğin sisal, kenevir bitkilerden üretilen organik fırçaları tercih etmelisiniz.

Bu organik fırçaları aktarlarda ya da organik güzellik ürünleri satan mağazalarda bulabilirsiniz.

Ayrıca alacağınız fırçanın uzun saplı olmasına özen gösterin. Uzun saplı fırçalar sırtınızı fırçalarken size kolaylık sağlayacak.
9 4