Cildiniz asla yaşlanmayacak!



Geçip giden yıllar cildinizden götürmesin! Yüzümüz tıpkı matematik defteri gibidir. Yaşanılanlar, yenilenler ve sürülen kozmetiklerin izlerini bir bir hesaplayan ya da yazıp çizen yüzümüz, gün gelipte eskiye kavuşmak istenilince çıkış problemin ne olduğunu gösterir fakat, hangi formül ile çözeceğimizi söylemez.

Beş basit formülle, bu karmaşık problemi çözüp, gençlik yıllarınıza döneceksiniz.
7 1

1. adım: Temizleyiciler


Pırıl pırıl bir cilt için işe cildinizi temizlemekten başlamanız gerekiyor. Cildinizi temizlerken, temizleyicinizin nemi alıp götürmesine izin vermemelisiniz. Neutrogena cleasing bar, cildinizi temizler ve nemlendirir. Daha çabuk ve etkili bir yöntem olan aynı zamanda ölü hücrelerden kurtulmanızı sağlayan, alfa hidroksit asit içeren ürünler ile temizleyicinizi destekleyebilirsiniz.
7 2

2. adım: Yaşlanma karşıtı ürünler


En güçlü yaşlanma karşıtı formülleri içeren antioksidanlar ve elastin, cildeesneklik vererek kırışıklıkların oluşmasını engeller. Yeni temizlediğiniz cildinize birkaç damla serum ile bakım yaparsanız, açık olan gözeneklerinizin serumu daha iyi emmesini sağlamış olursunuz. Böylece kullandığınız serum, kırışıklıklarınızı önlemek açısından daha etkili olur.

7 3

3. adım: Güneş kremleri


Hücre yıpranmasına neden olan güneş, cildin yaşlanmasını hızlandıran bir faktördür. Yüzünüzde makyaj olduğu zamanlarda da güneş kremi kullanılması gerektiğini belirten uzmanlar, sadece yaz aylarında değil kış aylarında da dışarı çıkarken güneş kremi sürülmesini öneriyor. İçeriğinde Parsol 1789 ve Mexoryl bulunduran ürünler, cildinizi UVA ışınlarına karşı daha iyi koruyacaktır.

7 4