Maksi etek nasıl giyilir?

...



Maksi etekler, moda tarihinde birçok kez öne çıkmayı başardılar ve bu yıl yine moda dünyasının gözde parçalarından biri olarak yerlerini aldılar. Bunun en önemli sebeplerinden biri, çok kullanışlı olması, bir diğeri ise doğru model seçildiğinde her vücut tipine uygun hale gelebilmesi.
8 1


Kısa boylular, maksi eteklerini yere değecek uzunlukta seçmeliler. Silüyetlerini ortaya çıkarabilmek için, eteklerini v yaka dar bluzler ve topuklu ayakkabılarla kombinlemeliler. Yatay şekilde farklı iki renk veya desen kullanılmış etekler boylarını daha kısa göstereceği için bu etekleri tercih etmemeliler.
8 2


Düz ve koyu renkli maksi etekler özellikle geniş kalça ve basenleri gizler ve sizi daha ince gösterir. Plise etekler ve kalın kumaşlar olduğundan daha fazla kilolu gösterir ve saklamak istediğiniz bölgelerinizi daha da vurgular. Bu nedenle kilolu kadınlar kalın kumaşlı ve plise eteklerden kaçınmalılar.
8 3


Büyük göğüslü ve geniş omuzlu kadınlar yüksek belli maksi eteklerle vücut şekillerine daha dengeli bir görünüm kazandırabilirler.
8 4