Maskara nasıl kullanılır?

....



Onun adına isterseniz maskara deyin, isterseniz rimel... Makyajınız için önemi hiç değişmez. Daha etkileyici bir ifade için göz makyajının önemini artık biliyorsunuz. Canınızın hiç makyaj yapmak istemediği bir günde sadece allık ve maskarayla başarabileceklerinizi de...

Bu yüzden size bu mini maskara ansiklopedisi gerekiyor.
12 1


Kirpiklerinizin neye ihtiyacı olduğu konusunda net ve ayrıntıcı olun. Maskaraların içeriği genelde değişmez. Fakat fırça çok şeyi değiştirir. Kirpiklerinizi uzatmak, gürleştirmek, ayırmak, birleştirmek, renklendirmek için farklı fırça tipleri kullanmalısınız. Gür olan kirpiklerinizi netleştirmek için ilk fırçayı, daha dolgun göstermek için ikinciyi, dramatik bir etki için (takma kirpik de kullanıyorsanız) üçüncüyü, sadece renk vermek için dördüncü fıtrçayı tercih edebilirsiniz.
12 2


Maskaranın tüm amacı gözlerinizi çerçeveleyerek ön plana çıkarmaktır. Bu yüzden siyahı tercih edin. Renkler için eyeliner ya da dipliner kullanabilirsiniz. Siyah herkese çok yakışır ve maskaranın var oluş amacını karşılayan tek renktir.
12 3


Suya dayanıklı maskaralar etkilidir, sandığınızdan daha etkilidir! Günlük makyajınızda tercih etmeyin. Her gün kirpiklerinize bu kadar yoğun formüllü bir ürün kullanmanız, aynı etkide makyaj temizleme ürünü kullanmak demektir. Bu da kıl kökleri için yararlı bir şey değil.
12 4