Mavi göz makyajı nasıl yapılır?

Yeni makyaj trendlerinde popülerliği yükselen maviler gözleri süslüyor.


Renk pantonesinde yılın rengi maviler. Zümrüt maviler makyaj koleksiyonlarındaki yerini çoktan aldı. Ünlü kadınlar da bu trendi bakışlarında gösteren ilk isimler oldu tabii.

Şimdi o bahsettiğimiz ünlülerin göz makyajlarındaki mükemmelliği ve eksikleri inceleyeceğiz. Bakalım gök mavisi bakışlar ve daha özgür bir makyaj sunan tonları siz kendinize nasıl uygulayacaksınız!
8 1

Delevingne'in kedi gözleri gök mavisi farla gölgeli bir görünüm alıyor. Aydınlık bir yüzü olan Cara'ya ne yazık ki, bu bakışlar olmamış.

Profesyonel tasarımcıların tavsiyesine göre mavinin tonlarına ve kullanıma çok dikkat etmek gerek. Cara, bu transparan turkuaz maviyle yorgun ve bıkkın bakışlar sergiliyor. Daha aydınlık kremsi ve daha yoğun bir mavi Cara'da harika durur.
8 2

Jepsen'ın kıyafeti ve saçları oldukça koyu. Diğer yandan makyajı da bir o kadar aydınlık bir mavi. Şarkıcı bu haliyle tam anlamıyla harika.

Makyaj tasarımcılarının yorumlarına göre Jepsen'in mavi göz makyajı gece için muhteşem bir seçim. Makyajındaki gümüş dokunuşlar onu aydınlatıyor ve iyi bir iş çıkarıyor.
8 3

2013 Chanel defilesinde, göz makyajı siyah ve mavi olarak karşımıza çıkıyor. Yüzün geri kalan kısmıysa transparan bırakılıyor. Bu eğlenceli ve dikkat çeken makyaj günlük kullanımlar için oldukça basit.

Makyörlere göre Chanel defilesinde gözlere verilen bu vurgular, göz kapaklarında yoğun buğulu siyah ve göz altlarında elektrik mavi kullanımı daha sofistike bir bakış sağlıyor.
8 4