Mezuniyet makyajınız için tüyolar

.....



O gece uzaktan bile dikkat çekecek olan ilk önce elbiseniz olacak. Sonra insanlar bu güzel elbisenin sahibinin yüzüne bakacaklar. Makyajınızın önemi bu yüzden beş yıldızlı!

Öncelikle sizin için doğru teknikleri seçmeniz gerekiyor. Biliyorsunuz ki makyajınızın güzelliği yüz tipinize ve ten renginize uygun seçimler yapmaktan geçiyor.
8 1

Gözleriniz o gece ön planda olmalı!


Podyumlarda bu sezon en fazla dipliner kullanıldı. Mutlaka siz de deneyin. Retro görüntü için göz kenarlarında daha uzun bir hat kullanabilirsiniz. Göz şeklinize en uygun dipliner uygulaması için tıklayın.

Metalik ve kırmızı başta olmak üzere canlı renklerdeki göz farları da bu sezon ön plana çıkıyor. Sadelikten yanaysanız ten renginde bir pudrayı göz kapaklarınıza uygulayabilirsiniz.


Bu göz makyajı hileleri de çok işinize yarayacak!




8 2

Dudaklarınız hazır mı?


Güzelliğinizi tamamlayacak rujunuzun gece boyunca kalıcı olması istiyorsanız sürmeden önce dudaklarınızı biraz pudralayın. Dudak kalemi kullanıyorsanız, ince bir çerçeve çektikten sonra rujunuzu sürün. Dudak kalemi dudaklarınızın daha dolgun ve pürüzsüz görünmesini sağlar. Eğer o gece için sezon trendlerinden kırmızıyı tercih ediyorsanız göz makyajınızı mümkün olduğunca sade yaptırmaya çalışın. Bir hatırlatma: Turuncu rujlar 2012 yazına özel bir çıkış yaptı. Pastel tonlarda giyinecekseniz rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Şimdi size en çok yakışacak turuncu ruju seçelim.

Göz makyajınız gösterişliyse sade bir parlatıcı seçin. O işin sırrı da burada!

8 3

Şimdi sıra gözalıcı kirpiklerde!


Kirpiklerinizin uzun ve dolgun bir görünüme sahip olması için, rimeli kirpiklerinizin alt kısmından başlayarak yukarı doğru sürmeye dikkat edin. Unutmayın, makyajınız iddialı ya da doğal bile olsa kirpiklerin ön plana çıkması bakışlarınızı etkileyecek! Alt kirpiklerinize de bir parça rimel sürerek büyüleyici bakışlar elde edebilirsiniz. Koyu ve etkileyici bir göz makyajı için rimel rengi konusunda tercihinizi siyah ve lacivertten yana, ışıltılı kirpikler için de mürdüm rengi, gri ya da mordan yana yapabilirsiniz.


Renkli maskaları böyle kullanabilirsiniz!






8 4