Minyonlara özel stil rehberi


Minyon kadınların bir araya geldiği bir ülke olsa kraliçesi kesinlikle Rachel Bilson olurdu! O çıtıpıtı olmanın avantajını kullanıp tadını çıkaranlardan... Biz de onu örnek alacağız. Sadece 1.55 boyuyla tüm moda yazarları tarafından daima şık bulunmayı nasıl başarıyor dersiniz?

Öncelikle minyon olmayı severek... Nasıl mı?
7 1


Eğer siz de Rachel gibiyseniz, minyon olmanın avantajlarını kullanın. Narin vücudunuzun özelliklerini kapatan değil, belirginleştiren kıyafetler tercih edin.

Mini bir elbisedeki çizgiler bu işi başarmanın en kolay yoludur. Çizgilerin aldatıcı özelliğini kullanın. Odağı her seferinde tek yere toplayın.
7 2


Yerlere kadar değen bir maksi elbise sonsuzmuşsunuz gibi görünecektir. Bacaklarınızı saran bant elbiselerden uzak durun. Robadan ya da uçuşan kumaşlardan bir elbise tam size göre. İnce askıları da rahatlıkla kullanabilrsiniz.
7 3


Baştan aşağı açık renkler giymek de herkesin özendiği, fakat sadece minyonlara yakışan bir stil seçeneğidir. Zaten saklamak zorunda olduğunuz fazla kilolar olmadığı için ten rengine istediğiniz kadar yakın giyinebilirsiniz.

Unutmuyoruz, üstümüzde salaş, altımızda daha slim bir görünüm sağlayacağız. Çıplak bacaklar size yardımcı olacak.
7 4