Haftanın yeni filmleri!

Resident Evil 5: İntikam


Yönetmen: Paul W.S. Anderson
Oyuncular: Milla Jovovich, Sienna Guillory, Michelle Rodriguez

Umbrella'nın dünyayı mahvetme planları daha da şiddetlenerek devam ediyor. İnsanoğlunun kaçamadığı ölümcül 'T-virus' bulaştığı tüm bedenleri, et yiyen zombilere dönüştürmektedir. Umbrella'nın gizli yürütülen operasyonuna dahil olan Alice hem geçmişinden gelen sırları ortaya çıkartacaktır hem de insanlığın son umudu olarak virüsün ve salgının kaynağını bulup yok etmeye çalışacaktır. Dünyanın dört bir yanında, farklı ülkelerde tehlikeyi durdurmaya çalışan Alice inandığı doğrulardan da tereddüte düşecek, çevresinde güveneceği fazla kimsenin kalmadığını anlayacaktır. Geri sayım artık başlamıştır.
7 1

Toprağın Çocukları


Yönetmen: Ali Adnan Özgür
Oyuncular: Erkan Can, Ufuk Bayraktar, Türkü Turan

Yaşadığı çingene kampı saldırıya uğrayınca canını kurtarmak için kaçan Karika, aynı çevrede köy enstitüsünde öğrenim gören Cevher tarafından kurtarılır. İsmail Hakkı'nın desteğini alan Cevher, kimsesiz kalan kızı enstitü içerisine yerleştirerek ona barınacak yer sağlar.
7 2

İlk ve Son Aşkım


Yönetmen: Lorene Scafaria
Oyuncular: Steve Carell, Keira Knightley, Melanie Lynskey

Çarptığında dünyayı yok edeceği kesin olan Matilda adlı asteroit, gezegene git gide yaklaşmaktadır. Bütün çareler tükenmiştir ve bilim adamlarının dahi ellerinde hiçbir çözüm yoktur; insanlığın kesin yok oluşuna sadece 3 hafta vardır. Tüm bu karmaşanın ortasında herkes, her şeyi boş verir ve kalan zamanını dilediği gibi geçirmeye başlar. Dodge da kendisini, karısı tarafından terk edilmiş olarak bulur! Kapı komşusu Penny de ailesini bir daha göremeyeceği için çok üzüntülüdür. Dodge lisedeki ilk aşkını bulmak, Penny de bir kez daha ailesini görmek için beraber yola çıkarlar. Ve kıyametin kopmasına çok az kala çığırından çıkan işlerle başlarına türlü komik olaylar gelir.
7 3

Sadakatsizler


Yönetmen: Jean Dujardin, Gilles Lellouche, Emmanuelle Bercot
Oyuncular: Jean Dujardin, Gilles Lellouche, Alexandra Lamy

Evli olmak illa sadakati gerektirir mi? Bir erkek tek eşli yaşayamayacaksa neden evlenir ki? Peki kadınların ömrü boyu size sadık kaldığından nasıl emin olabiliyorsunuz?
7 4