Mutlaka denemeniz gereken uzun saç modelleri!

Saçlarında değişikliğe ihtiyacı olanlar için uygulaması kolay ve büyüleyici saç modelleri!


Saçlarınızın uzun zamandır aynı şekilde olmasından sıkıldınız ama yeni bir model denemek biraz korkutucu değil mi? Her zaman alıştığınız saç şeklinden bakşa bir şey denediğiniz zaman aynada kendinizi yadırgamanız aslında normal...

Sizi bu endişelerden kurtarmak için ünlü kadınların saçlarından yola çıkarak, favori saç modellerimizi listeledik. Bu saç modellerini uygulamanız için saçınızı boyamanıza, kesmenize ya da herhangi bir dönüşü olmayan değişiklik yapmanıza gerek yok!

İşte mutlaka denemeniz gereken modeller!
11 1

Gevşek örgüler her türlü kıyafetinize mükemmel uyum sağlayacaktır. Saçınızın bütün gün dağılmadan kalması için tel tokalar kullanmayı ihmal etmeyin. Saçınızdan düşecek bir kaç asi tutamı da dert etmenize hiç gerek yok çünkü onale size daha romantik ve seksi bir hava kazandıracak.
11 2

Seksi altın dalgalar her zaman büyüleyici ve cüretkar görünüyor. Bu saçlara saçınıza maşa yaparak kolayca ulaşabilirsiniz. Böyle iri dalgalara sahip olmak için saçlarınızı kalın saç tutamlarına ayırarak maşalayın ve saçlarınızı kıvırmaya şakak hizanızdan başlayın. Bu modeli gece kokteyl kıyafetleriyle ya da şık tuvaletlerle kullandığınızda mükemmel bir kombin yaratmış olacaksınız!
11 3

1940'lı yıllardan ilham alınan bu saç stili hem gece hem de gündüz kullanım için ideal. Yapmanız gereken saçlarınızı uçlarından yukarı doğru bigudilemek. Saçlarınızı iri bigudilere sarmalı ve açtıktan sonra bolca sprey sıkarak muhteşem dalgaların bozulmasını önlemelisiniz. Saçlarınızın ön kısmına yapacağınız krepe, saçınızın daha havalı durmasını sağlayabilir.
11 4