Bu yöntemler doğurganlığı arttırıyor!

...



Stres, sinir üremeyi engelleyen faktörlerin başında gelir.. Modern tıp artık kısırlığa çözüm bulabiliyor. Kısırlığa neden olan fiziksel nedenlerden biri de hastalıklardır. Bu gruba giren hastalıklar anemi, kabızlıktır.

Kısırlık sorunu olan kadınlar çinko, C ve E vitamini takviyesi almalıdır. Toksinlerden arınmak için ayın 2-3 gününü detoksta geçirmeli, fındık, fıstık gibi tohumlar, tahıllar, sebze ve meyvelerle beslenmelerini zenginleştirmelidir.
16 1


Süt ürünleri enerji değeri yüksek ve protein, kalsiyum ve B2 vitamini yönünden zengin bir besinlerdir. Kemikleri güçlendirir ve sindirim sistemini düzene sokarlar. Beslenme süt, bitkisel yağ ve bal ile takviye edilmeli, mümkün olduğunca çiğ sebzeler ve peynir yenilmelidir.
16 2


Altın çilek dünyanın en zengin lif oranına sahip meyvesidir ve C vitamini oranı yüksektir. Bu özellikleri dolayısıyla üremeye katkısı yüksektir. Altın çilek bitkisinin yaprakları dövülerek toz haline getirilmeli, adet kanamasının bitiminde 5-6 gece birer fincan süt ile altışar gram içilmelidir.
16 3


Keten tohumu vücudumuzun üretmediği ve sağlığımız için gerekli olan OMEGA-3 (N-3) yağ asitlerini içerir. Keten tohumu üremeye karşı en büyük engel olan kabızlığı ortadan kaldırır. Bir tutam keten tohumu su ile kaynatılarak hergün düzenli olarak içilirse düzensiz adet kanaması ve kısırlık için faydalıdır. Keten ve çörekotu tohumları dövülerek yutulmalıdır.
16 4