Ofis kombinleri için elbise önerileri

Ofis kombinine uygun elbise modelleri!


Yaz aylarında kadınlar işe giderken daha rahat ve serin tutacak kombinler tercih ederler. Anlayacağınız etek ve pantolonların pabucu dama atılıyor. 2013 yazında kadınlar çabasız şıklığı sağlayan elbise modellerini tercih ediyor.

Özel kumaşlar ve duru modelleriyle ofis ve iş yemekleri için en uygun elbiseleri seçtik. Pazartesiden cumaya her güne ayrı elbise ve yarı kombin. Bakalım beğenecek misiniz!
7 1
Beyaz her zaman kadınların ünlü tercihi olmuştur. Yaz aylarında hem daha formda göstermesi hem bronz tenlere yakışmasıyla ünlüdür.

Macremelerin kullanıldığı kolsuz bir beyaz elbise hem trend rengiyle hem sade modeliyle ofis için ideal. Kombini gümüş takılarla tamamlarsanız da zarif bir görünüm elde edebilirsiniz.
7 2
Babet veya sandaletlerinizle rahatlıkla kombinleyebileceğiniz pastel tonları barındıran bir elbiseye ne dersiniz?

Bisiklet yaka belden avaze gelen klasik kesim çiçek desenli elbise, etek ucu ve ön sırt kısmındaki makreme detaylarıyla oldukça sevimli.
7 3

Neon ve çiçek desenli jakarlı kumaşlar çok moda. Florasan çiçeklerin kullanıldığı jakarlı kumaş diz altı boyu ve vücuda oturan kalıbıyla size nostaljik bir kombin gibi görünebilir.

Vintage ve fütüristik birleşmeden doğan kombinde mercan kırmızısı ve pembe aksesuarlar iyi birer tamamlayıcı olabilir.
7 4