Ofis şıklığınız için 10 bahar trendi!

Moda haftalarında podyumlarda gördüğümüz trendleri ofis kıyafetlerimize uyarlıyoruz! İşte iş kıyafetlerimize yansıyan bahar trendleri!


2014 bahar podyumlarında bolca parti havasını yansıtan crop top tasarımları, transparan etekleri ve cesur yırtmaçları çok beğensek de bu kıyafetlerle işe gidebileceğimizi düşünmüyoruz.

Peki podyum trendlerini ofis kıyaferlerimize nasıl uygulayacağız? Rahat iş elbiselerinden, yeni güç simgesi takımlara kadar iş yerinizde giyebileceğiniz 10 bahar trendi!
11 1

Şeker pembesi elbiselerin tatlılığına dayanamasanız da eğer ofiste ciddiye alınmak istiyorsanız renk tercihiniz bu olmamalı. Şeker pembesi yerine daha pastel tonlara yönelin.

Pastel tonlarındaki bir bluz ya da pastel renkli bir kalem etek çok hoş olabilir.
11 2

Midi boy baskılı elbiseler iş ve eğlence arasında hafif bir geçiş yapmak için ideal. Bu beklenmedik elbise ofis ortamından kokteyllere yüksek topuklularla kombinlendiğinde kolayca adapte olabiliyor.

Midi elbiselerinizi gün içinde blazer ceketlerle kombinleyin, gece katılacağınız davetlerde ise omuz dekolteli bluzlar ve yüksek topukları tercih edebilirsiniz.
11 3

Bu takımlara "Power Suit" yani güç takımı deniyor. Erkeklerin egemen olduğu iş dünyasında kadınların kendini göstermeye başladığı yıllarda ortaya çıkan bu trend geri dönüyor.

Bu sezon takım elbiselerde güçlü omuzlar ve erkeksi kesimler , zarif esintiler ve dokular kullanılıyor. Takım elbiselerinize yüksek topuklu ayakkabılar ve güzel bluzlarla farklı bir stil yaratabilirsiniz.
11 4