Olivia Palermo'dan güzellik sırları


Aynı anda birçok işi yapabilen kadınlardan Olivia Palermo… Hem oyuncu hem model olan sosyetik isim, stili ve güzelliğiyle her zaman bakışları üzerinde toplamayı başarıyor. İşte sonunda Palermo, ışıltılı görünümünün arkasındaki sırları paylaşıyor.
7 1

"Öncelikle mutlaka iyi bir saç maskesi kullanıyorum. Git gide saç rengimi açtırıyor ve daha da sarışın olmaya çalışıyordum, daha sonra annem ve erkek arkadaşım saçlarımın yıprandığı konusunda beni uyardı. Saçlarımı kendini toparlaması için koyu bir renge boyattım. Şimdi koyu rengin daha sofistike ve şık durduğunu düşünüyorum. Her saç modeli herkese yakışmayabiliyor. Kendime en yakışan modelleri seçtim ve nasıl yapacağımı öğrendim."
7 2

"Cilt güzelliğimin sırrı dermatoloğum Dr. Dennis Gross. Küçüklüğümden beri düzenli olarak kendisine görünüyorum. Derinlemesine bir temizlik için ayda bir randevu alıyorum ve ertesi gün dışarı çıkmıyorum. Sağlık bir cilt için doktordan öneri almak oldukça önemli."
7 3

"Makyajda her zaman gözlerimi ön plana çıkarıyorum. Dumanlı göz makyajı, taze bir cilt ve yalın dudaklar her duruma uyum sağlıyor. Ancak kedi gözü makyajı da çok hoşuma gidiyor, ara sıra onu da uyguluyorum."
7 4