Orgazma ulaştıran pozisyonlar!



Cinsel yaşamın olmazsa olmazı: Orgazm. Birçok kadın ve erkeğin ortak dertlerinden biri olan orgazm olamama ya da çok çabuk olma derdini bazı hareketler ve taktiklerle yok edeceksiniz. Daha sağlıklı ve doğru cinsel yaşam için gerekli olanlar...
12 1

Dümdüz şekilde uzanın. Kalça boşluğunuzu yastıkla destekleyerek yükseltin. Partnerinize kollarından destek alarak üst gövdesini dik tutmasını söyleyin.

Bu pozisyon sürtünmeyi ve birleşmeyi kolaylaştırdığından orgazma yardımcı olur. Klitorisin yavaşça uyarılması güçlü bir his yaratacaktır.
12 2

Kalçanız dışarda kalacak şekilde yatağa uzanın. Partneriniz bu pozisyonda ayakta olacak. Rahatsız olursanız elleriyle kalçanızı desteklemesini isteyebilirsiniz.


Bu duruş özellikle bir erkek için oldukça heyecan verici olabilir. Vajinal baskı yoğun olduğundan güçlü bir orgazm yaşayacaksınız. Göz temasını sağlayabilmek duygusal bir yoğunluk hissetmenizi de sağlayacak.
12 3

Varlığı hala tartışılan G noktasının keşfine en yakın pozisyon budur. Dizlerinizi ve avuç içlerinizi yatakta tutun ve partnerinize arkanıza geçmesini söyleyin. Yukarıdan aşağıya doğru hareket etmesini Kendinizi kollarınızla destekleyin. Bu şekilde siz de hareket edebilirsiniz.

Sadece bir kez G noktası orgazmı yaşayabilirseniz şanslı sayılırsınız, fakat yaşayacağınız his hep daha fazlasını istemenize sebep olacak.
12 4