Prenseslerin aşklarına imrenmeyin!

Yakışıklı prensleriyle sonsuza kadar mutlu yaşayan prenseslerin ideal ilişkiler yaşadığını mı düşünüyorsunuz?


Mükemmel ilişkileri düşündüğümüzde her zaman en mutlu ilişkiyi masal prenseslerinin yaşadığını düşünürüz. Sonsuza dek mutlu yaşayan prens ve prenseslerin ideal ilişkinin sırlarını bildiğini düşünürüz.

Eğer siz de Disney prensesleri gibi bir ilişki yaşamak isteyecek olursanız muhtemelen hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Tabii eğer size yardım edecek bir peri anneniz yoksa…

Mükemmel aşk diye anlatılan saçmalıklara bakarak biraz eğlenmeye ne dersiniz?
9 1

Kim ilk öpücüğünü komadayken yaşamak ister? Pamuk Prenses çok zeki bir kız değil. Yedi garip adamın arasında yaşıyor ve garip görünüşlü bir yabancının verdiği elmayı ısırıyor.

Zehirli elma prensesi komaya sokuyor ve hayatında ilk kez gördüğü bir adam gelip onu öpünce komadan uyanıyor.

Üstelik bu öpücük sırasında hiçbir şeyin farkında bile değil.
Daha sonra onu şüpheli bir şekilde öpen bu yabancıyla bütün hayatını geçirmeye karar veriyor ve bu adam hakkında bildiği tek şey güzel şarkı söyleyebilmesi.

Gerçek hayatta kesinlikle böyle bir şey yaşamak istemezsiniz. Hiç tanımadığınız bir adamın sizi öpmesine asla izin vermemeli ve sadece güzel şarkı söylediği için bir erkekle hayatınızı geçirmeye karar vermemelisiniz.
9 2

Uyuyan Güzel bütün gününü yan gelip yatarak geçiriyor. Bu kesinlikle doğru olamaz çünkü Uyuyan Güzel bütün gün horul horul uyuduğu kulede hayallerinin erkeğiyle tanışıyor.

Eğer Ryan Gosling gibi bir yakışıklının size aşık olmasını istiyorsanız, dışarı çıkıp onu bulmalısınız. Belki kazara ona çarpabilir ya da yanlışlıkla tanışmanıza olanak sağlayabilirsiniz ama hayallerinizdeki erkeği evde yan gelip yatarak bulamazsınız!
9 3

Sadece bir erkeği etkilemek için vücudunuzu değiştirmeye çalışır mısınız?

Bir erkeği elde etmek için vücudunuz yarısını tamamen değiştirmeyi ciddi anlamda düşünüyorsanız bu noktada düşünmeniz gereken başka bir şey var! O na değer mi?

Mantıklı bir şekilde düşündüğümüz zaman Ursula 16 yaşından daha küçük bir kızın vücudunu değiştirmek için plastik cerrahi büyüsü kullanıyor.

Küçük deniz kızı Ariel, insan dünyasına dahil olma takıntısı yüzünden güzelim kuyruğunu ikiye ayırmak istiyor ve bir insana dönüşüyor.
Peki sizce Ariel, Prens Eric’e tek gerçek aşkı olduğu için mi yoksa hayatında gördüğü ilk erkek olduğu için mi aşık oluyor?
Ariel’in aklının biraz karışık olduğu belli. Ne şanslı ki karşısında keşfedilecek koskoca bir dünya var!
9 4