Retro saç modelleri ve modern dokunuşlar!

Kıyafetlerde olduğu gibi saçlarda da geçmişten ilham alıyoruz! Retro saç modellerine uygulanan modern dokunuşlarla farkınızı ortaya koyun!


Klasik, tarz sahibi ve nostaljik saçlara her zaman hayranlıkla bakıyoruz.

Retro saç modellerini çok beğenmemiz onları, 30, 40 yıl önceki halleriyle hiç bir değişikliğe uğratmadan uygulayacağımız anlamına gelmiyor.

Retro saçlara modern dokunuşlar uygulamak her zaman için iyi bir fikir! Yeni ve farklı yüzüyle eski tarz saçlar girdiğiniz her ortamda fark edilmenizi sağlar.

Modern dokunuşlarla değiştirdiğiniz retro saç modelleriyle gecenin yıldızı siz olun!

İşte retro saç modelleri ve modern dokunuşlar!
9 1

1920'li yılların popüler kızlarının saç modeli parmak dalgalar, 1950'li yıllarda seks sembolü Marilyn Monroe ile tekrar ortaya çıkmıştı.

Parmak dalgaları bugüne uyarlamak isterseniz, saçınızdaki dalgaları klasik modeldeki gibi bolca spreylemeyin. Saçınıza sert ve hareketsiz dalgalar yerine hareketli ve yumuşak dalgalar verin.
9 2

Retro saç modellerinin modern yorumlarını en iyi uygulayan ünlülerden biri de Rihanna. Güzel şarkıcı burada fularlı bir model denemiş ve sonuç harika olmuş.

Siz de çiçekli fularlarla Rihanna gibi olabilirsiniz

Düz saçlarınıza hafif dalga verip fularınızı taktınız mı işiniz tamam!
9 3

1960'lı yıllarda herşey kabarık ve gösterişliydi, tabii ki saçlar da!

60'lı yılların üst tarafı krepeyle kabartılmış, spreyli at kuyruklarını biliyorsunuz değil mi?

Bu modeli kendiniz çok kolay bir şekilde uygulayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken saçlarınızı yana ayırıp krepe yaparak saçınıza volüm kazandırmak.

Daha sonra ise ister daha yukarıdan isterseniz de ense hizanızdan bir lastik tokayla atkuyruğunuzu tutturun. İşte görkemli saçlarınız hazır!
9 4