Sabahları 7 hamle yapın hızla kilo verin!

Kilo vermek her zaman gündemde olan bir konu. Edineceğiniz birkaç küçük alışkanlıkla hızla kilo vermek aslında çok kolay...



Kilo vermek konusunda çok basit uygulayabileceğimiz yöntemler var. Kolay olan bu yöntemler oldukça etkili ve sizi kısa zamanda sonuca ulaştırabilecek nitelikte.

Sabahları erken kalkmak, güneşin o güzel enerjisini almak sizi her zaman harekete geçirir ve bu sayede kilo kaybınız daha hızlı olur.

Sabah erken kalkmanın psikolojik açıdan da çok olumlu etkileri vardır. Erken kalkmak her zaman sizi mutlu eder.

Sabahların önemi insan vücudu için bu kadar önemliyse, bu sayede kilo kaybınızın hızlı bir şekilde nasıl olabileceğini öğrenmek için bu haberi kaçırmayın.
8 1


Biraz daha uyku…

Tabii ki alarmınızı sürekli erteleyip okula veya işe geç kalmanızdan bahsetmiyoruz.

Eğer biraz daha fazla uyuyabilmek için gece yatma saatlerinizi biraz daha erkene alırsanız daha dinlenmiş bir şekilde uyanırsınız.

Uykuda vücudun dinlenmiş olması çok önemli emin olun gün içinde saatler ilerledikçe ne demek istediimizi daha iyi anlayacaksınız. Uyku düzeniniz sayesinde yemek yeme alışkanlıklarınızda düzene girecek ve metabolizmanız daha hızlı bir şekilde çalışmaya başalayacak.
8 2


Sabah güneşini kaçırmayın!

Uyandığınızda perdeleri sonuna kadar açın ve UV ışınlarının sizi parlatmasına izin verin.

Güneş insanların ruh ve beden sağlığı açısından çok iyi gelir. Perdelerinizi açmadan odanızdan çııp kendinizi karanlıklarda bırakmayın.

Güneş metabolizmayı da harekete geçirir böylece kilo vermenize de yardımcı olur.
8 3


Protein İçerikli kahvaltı

Güne sağlıklı bir kahvaltıyla başlamak oldukça önemlidir. Gün içinde vücut enerjisi hiç düşmez ve tokluk hissi sebebiyle de öğünlerde daha az yemek yemiş olursunuz.

Kahvaltıda karışık karbonatlar, yoğun yağlı gıdalar oldukça sağlıksız seçimlerdir. Proteinlere yönelip yumurta ya da tahıllı ekmekle hazırlanmış bir tost yemenizsizin için oldukça güzel bir seçim olacaktır.
8 4