Saçlarınız 7 şekilde alarm verir!

Bu saç problemlerinden biri sizde var mı?


Saçlar, güzelliğimizi ortaya koymayı sağlayan en büyük silahlardan biri... Her zaman en gösterişli haline kavuşturmaya uğraştığımız saçlarımız bu 7 sinyalden birini veriyorsa, derhal kuaförümüzden bir randevu almamız gerek!
9 1

Saçlarınız tepelerden basık, canlılığını kaybetmiş, kuru gözüküyorsa acil bakıma gitmeniz gerekiyor. Tabii evde kendinize etkili bakım ürünleri hazırlayabileceğinizi de hatırlatalım! Mesela hindistanceviziyle mucizeler yaratabilirsiniz!

Hindistan cevizi yağı içinde birçok vitamin bulundurur. Bir sprey şişesine su ile birlikte yarım fincan hindistan cevizi yağı dökün ve saçlarınızı kurutma makinesi ile kurutmadan önce bu sprey ile saçlarınızı nemlendirin saçlarınızı öyle kurutun. Bu saçlarınızın ışıldayarak canlı kalmasını ve parlamasını sağlamaktadır.

9 2

Atkuyruğu genellikle saçlarınızla ne yapacağınızı bilmediğinizi gösterir ve bu da çok ciddi bir uyarı sinyalidir. Yani değişim zamanı gelmiş demektir! Kahkül ve saçınıza renk atmayı düşünebilirsiniz; böylece saçlarınız hacim kazanacaktır. Aynı zamanda açıkken bile saç katmanlarınız daha canlı görünecektir.
9 3

Bazen saçınızın rengi ya da modeli sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösterebilir. Bunun için mutlaka yaşınıza uygun ve modern bir saç kesiminiz olduğundan emin olun.

Küllü renkler ve yüzü tamamen açıkta bırakan bir saç modeli sizi daha yaşlı gösterir. Daha yumuşak uçlu kesimlerle ve alnınıza inen sıcak ışıltılı kahküllerle daha genç görüneceksiniz.


9 4