Saça kaynak yaptırmanın zararları

Bu 7'liyi duyan asla saçına kaynak yaptırmaz.


Saçlarınıza kaynak yaptırmanın sayısız zararı var aslında. Fakat saçlarınızı yaptırdığınızda size harika görünecek. Birkaç saat sonra nasıl duracağını da düşündünüz mü? Biraz karışmış belki de biraz sönmüş olacak, öyle değil mi?

Henüz bunu bir sorun olarak görmüyorsanız, saçlarınızı uzatınca ne demek istediğimizi anlayacaksınız. İşte saça kaynak yaptırarak uzatmak isteyenleri bu kararlarından vazgeçirecek nedenler!
9 1

En büyük nedenlerinden biri büyük hasara yaratması! Saça kaynak yaparak uzatmak ciddi sorunlara yol açabilir.

Saç kırılmaları, ve daha kötüsü olan kabak kalmaya kadar sorun yaşayabilirsiniz. Saç uçlarına doğru zayıflaşan uzun saçlara sahip olmak bu riski almaya değer mi?
9 2

Her uzun saçlı kadın, etrafta aynı görünmeye başlar. Uzun saçlı ünlülerin görüntülerini bir düşünün. Aralarında neredeyse fark olmadığını göreceksiniz.

Uzun saçlar hoş fakat bir o kadar da sınırlayıcı. Asıl mesele de bu. Sadece sıradan bir uzun saç görüntüsüne sahip olacaksınız.
9 3

Piyasada uzun saçlar için kullanılan birçok ürün var. Uygulamadan sonra kusursuz saçlar sizin olur. Ayda bir kere kuaförünüzün uyguladığı bakımla da bu mümkün.

Yeni görüntünüzü kullanmaya karar verdiğinizde, bu sayede belki de birkaç ayda uzun saçlarınızın daha iyi olacak. Bu da kuaförde çok zaman geçirmek demek.
9 4