Sağlıklı saçlar için uzmanlardan püf noktalar!

Sağlıklı saçlar için yapılması gerekenleri profesyöneller anlatıyor!


Sağlıklı ve ışıl ışıl saçlara sahip olmak hepimizin hayali değil mi? Eğer siz de sağlıklı saçlara sahip olmaya çalışıyorsanız, en doğru tavsiyeleri saç profesyonellerinden alacağınızı bilirsiniz.

Harika saçlara sahip olmak için kimyasal malzemelere ve sentetik saç şekillendiricilerine ihtiyacınız yok. Bu yapay güzellik malzemeleri her zaman saçlarınıza yarardan çok zarar verir.

Muhteşem görünen saçlar için profesyonellerin basit ama bir o kadar da etkili saç bakım yöntemlerinden yararlanın!

İşte profesyonellerden muhteşem saçlara ulaşmanın sırları…
11 1

Güzel ve sağlıklı saçlara sahip olmak için saçlarınızı hergün yıkıyor ve bolca şampuanlıyorsanız, bu alışkanlığınızdan hemen vazgeçin!

Güzel ve sağlıklı saçların kendi doğal yağlarına ve nemine ihtiyacı var! Siz saçlarınızın diplerini köpürte köpürte onları temizlediğinizi zannederken aslında o köpükler saçlarınızın solgun ve cansız görünmesinin nedenlerinden biri!

Saçlarınızın parlak ve sağlıklı olması için doğal yağlarına ve nemine ihtiyacı var! Saçlarınızı hergün yıkamak yerine gün aşırı yıkayın. Duşta rahat etmek istiyorsanız kozmetikçilerde satılan duş bonelerinden alabilirsiniz.
11 2

Güzel saçlar istiyorsanız mutlaka saç fırçanızın da iyi olması gerekir. Silikon uçlu fırça kullanmaya dikkat edin.

Saç fırçanızdaki kıllar, doğal ve organik olduğu zaman elde edeceğiniz sonuç muhteşem olacak.

Saçlarınızı kaliteli silikon uçlu veya organik fırçalarla taradığınızda bir süre sonra değişikliği fark edebilirsiniz.
11 3

Saçlarınızın bir numaralı düşmanlarından biri; saç kurutma makinesi! Saçlarınızı kuruturken taramanızın çok kötü bir tarafı yok fakat, saçınızdaki karışıklığı ve birbirine dolaşan saç tutamlarını güzelce çözen bir kurutucunuz olmalı.

Saçınızı kuruturken tarıyorsanız, agresif ve hızlı hareketler yerine, saçlarınızı sakin ve yumuşak hareketlerle tarayın.

Islak saçınızı direkt olarak kurutmak yerine havluyla saçlarınızın nemini aldıktan sonra kurutmaya başlayın. Kurutma işlemi sırasında kökten uçlara doğru hareket edin. Böylece saçlarınızın kabarmasını bir nebze önlemiş olacaksınız.
11 4