Ünlülerin hocalarından diyet kuralları

..



Diyet listeleriyle değil, sağlıklı ve doğru beslenmeyle incelebilirsiniz. Peki ünlülerin diyetisyenleri neler hazırladı? Yıldızlar hangi tavsiyelerle ışıldadı?
7 1

Besin zengini meyve ve sebzeler


Bir diyette az kalori, çok vitamin anlayışı vardır. Bunu sağlamanın en kolay yolu da meyve ve sebze ağırlığını arttırmaktır. Florida Üniversitesi'nde yapılan bir araştırma gösteriyor ki pembe greyfurt suyu diğer tüm meyve sularından çok daha yüksek oranda yararlı besin öğesi bulunduruyor. Diyet yaparken 'pembe' düşünün!

7 2

Ölçüyü kaçırmamak


Çoğumuz sağlıklı menüler hazırlasak da ne kadar tüketmememiz gerektiği konusunda pek de bilgi sahibi değiliz. Örneğin bir porsiyonda ayrı ayrı bir iskambil kağıdı takımı kadar et, avcunuz kadar meyve ya da sbeze, bir cupcake'in kağıt kalıbını doluracak kadar kahverengi pilav ya da bir külahın içini kaplayacak kadar spagetti yiyebilirsiniz. Elbette hepsini tek seferde değil!

7 3

Beyaz yasağı


Her menünüzde karbonhidrat olması kendinize yapacağınız en büyük kötülüklerdendir. Bunun yerine tam tahıl buğdayı unu, kahverengi şeker, yulaf tüketebilirsiniz. Bunlara alternatif olan her türlü beyaz yiyecek ise vücudunu sevenler için yasak!

7 4