Seks hayatını 1 gecede değiştiren tüyolar!

Seks hayatınızı canlandıracak sihirli bir formül olmasa da 1 gecede yatak odasında değişiklik yaratabilirsiniz! İşte seks hayatınızı 1 gecede değiştiren tüyolar...


Partnerinizle seks yapmak için önceden yaptığınız hazırlığa ve tüm çabalarınıza rağmen libidonuz düşüşe geçiyor! Yetiştirilmesi gereken işler, dağınık bir ev gibi unsurlar dikkatinizi dağıtıp seksi 2. plana atmanıza neden oluyor.

Bunun gibi aksilikler için sihirli bir çözüm yolu olmamasına rağmen seksle aranızdaki engelleri kaldırabilecek birkaç tavsiyemiz var!

Tek yapmanız gereken ortaya çıkan engeller karşısında pes etmeden seks hayatınız, kendiniz ve partneriniz için özen göstermek!

İşte seks hayatınızı 1 gecede değiştiren 7 öneri!
9 1

Eğer partnerinizle seks yapmak istiyorsanız bunu sabah saatlerinde kafanızda netleştirmelisiniz.

Gün içerisinde akşam parttnerinize ayıracağınız özel dakikalar için hazırlık yapın. Yalnızca bir kaç dakikanızı ayırarak kendinizi ve partnerinizi seks için motive edin.

Partnerinizin hoşunuza giden bir parfümünü kıyafetlerinize sıkabilir ya da gün içerisinde ona erotik mesajlar göndererek seks için heyecanlanmasını sağlayabilirsiniz.
9 2

Gündelik hayat içerisinde partnerinizle rahatça yakınlaşacağınız bir nokta belirleyin.

Örneğin işten eve geldiğinizde uzanıp televizyon izlediğiniz koltukta sarılarak uzanabilrisiniz.

Bir süre sonra partnerinizi küçük masum dokunuşlarla tahrik etmeyi deneyin. Çok geçmeden kıyafetlerinizi çıkarıp yatak odasına doğru yol alacaksınız.
9 3

Giydiğiniz kıyafetler ve iç çamaşırları seks hayatınızı etkiliyor olabilir. Evde geçirdiğiniz saatlerde paspal ve eskimiş kıyafetler giymek ve bakımsız olmak pek faydalı bir alışkanlık değil.

Eski kıyafetlerinizi giymek yerine kendinize içinde rahat edebileceğiniz şık ve rahat ev kıyafetleri alın.

Geceleri yatağa girerken partnerinizin sizi fark etmesi için bir striptizci gibi giyinmenize gerek yok. Normal geceliklerinizden pek farklı olmayan modeller de işinize yarayabilir üstelik içinde rahat ettiğiniz güzel gecelik, pijama ve iç çamaşırlarını sürekli kullanmak isteyeceğiniz için gece cazibenizin etkisi de kısa süreli olmayacak.
9 4