Seks sahneleri gerçek hayata uyarlandığında...

İzlediğiniz filmlerde karşınıza çıkan seks sahneleri aklınızdan çıkmıyor mu? Üzgünüz ama gerçek hayatta seks hiç de o filmlerdekine benzemiyor!


Filmlerdeki seks sahnelerinin romantizmi hepimizi büyüler, hatta bize kendi seks hayatımızı canlandırmak için ilham verir. Ama ne yazık ki aklımızdaki ateşli sahneler gerçek hayatta son derece gülünç bir hal alır.

Partnerinizle Titanic filmindeki araba sahnesini gerçekleştirmek istediğinizde ama sizinki saçma bir hal aldığında üzülmeyin! Bu oldukça normal çünkü filmlerdeki etkileyici seks sahneleri üzerine araştırma yapan Megan Angelo gerçek hayattaki seksin, filmlerde görünenle alakası olmadığını söylüyor.

Angelo, filmlerdeki cinsellik sahnelerinde kadınların faklı hareketler yaptığını fakat gerçek hayatta bu hareketlerin sekste yer almadığını belirtiyor.

İşte filmlerin bizlere seks hakkında söylediği pembe yalanlar!
12 1

Filmlerde kadınların sanki dünyanın en rahat şeyiymiş gibi sürekli sütyenle dolaştığını görebilirsiniz.

Oysa gerçek hayatta birçok kadın eve gelir gelmez sütyenlerini çıkarıp rahatlar.
12 2

En heyecanlı seks sahnelerinden biri çiftlerin birbirleri üzerindeki kıyafetleri son derece estetik bir şekilde çıkarması.

Gerçek hayatta ise birbirinizin kıyafetlerini çıkartmak hiç de estetik olmuyor. Kazak ve tişört karışımına sıkışan boyunlar, yırtılmasından korkulan çoraplar ve ancak 10 dakikada üzerinizden çıkarabildiğiniz skinny jeanler seksi soyunma faslını mahvediyor.
12 3

Filmlerdeki kadınlar bir anlık dokunuşla orgazma ulaşabiliyor.

Kadınlar filmlerde yatağa uzanır uzanmaz orgazm olma algısına tahammül edemiyor çünkü gerçek hayatta orgazm olmak için uzun süre uğraşmak gerekiyor. Kadınlar için birkaç saniyelik bir orgazm, saatler gerektirir.
12 4