Seksi daha eğlenceli yapan 6 şey!

Seks ciddi asla bir şey olmamalı! Seksten zevk almak için öncelikle eğlenmeniz gerekir. İşte seksi daha eğlenceli yapan tüyolar!


Yatak odasında biraz daha fazla eğlenceye ihtiyacınız olduğunu düşünen bir tek siz değilsiniz.

Uluslar Arası İletişim Araştırmaları merkezi'nin yaptığı bir araştırmaya göre çiftler %59'u yatak odasında daha eğlenceli vakit geçirmek istiyor.


Seks ve İlişki Uzmanı Psikolog Dr. Wendy Walsh, birçok çiftin hali hazırda kurdukları ve zevk aldıkları seks rutinini bozmaktan çekindiklerini söylüyor.

İnsanlar partnerlerinin vücutlarını keşfetmek yerine sürekli aynı noktalara dokunarak birbirine zevk vermeyi tercih ediyor. Bu durumda da seks hayatı kısır bir rutine giriyor.

İşte yatak odasında daha çok eğlenmenizi sağlayacak seks önerileri!
8 1
Yatakta zevk alıyormuş gibi yapmayın!

Eğer yatakta zevk alıyormuş gibi davranırsanız partneriniz seks sırasında yaptığı ve zevk aldığınızı sandığı şeyi sürekli yapmaya devam edecek.

Bunun yerine ona yaptığı şeyden zevk almadığınızı ama eğer başka bir şey yaparsa çok hoşlanacağınızı söyleyebilirsiniz.
8 2

Yatakta yalnızca erkeklerin yeni şeyler denemek isteyeceği düşüncesi oldukça yaygın olsa da son derece yanlış!

Dr. Walsh, yapılan araştırmaların sonuçlarının yatakta kadınların yeniliklerden erkeklere göre daha çok hoşlandığını gösterdiğini söylüyor.

Alıştığınız seks senaryonuzun dışına çıkmayı deneyin! Ön yargılarınızdan kurtulun ve partnerinize yeni şeyler denemek istediğinizi söyleyin!

Sekste denemek istediklerinizin bir listesini yapabilir ve partnerinizle birlikte muhteşem bir gece geçirebilirsiniz!
8 3

Seks sırasında aklınızdan geçenleri partnerinizle paylaşın. Fantezilerinizi gerçekleştirmek sizin için sekste yeni bir dönem başlatacak.

Partneriniz seks fantezilerinize asla hayır demeyecektir!

Eğer fantezilerinizden sevgilinize bahsetmekten çekiniyorsanız bunu küçük bir oyuna dönüştürün. Boş bir kavanoz alın ve partnerinizle birlikte küçük kağıtlara fantezilerinizi yazın. Daha sonra katladığınız kağıtları kavanoza atın ve karıştırın.

Sırayla kavanozdan aldığınız fantezileri yüksek sesle okuyun.
8 4