Seksi silah olarak kullanıyor musunuz?

Sevgilinize karşı en kuvvetli silahınız nedir? Seksi ona karşı bir koz olarak kullanır mısınız?


Seksiliği elinizdeki bir koz olarak kullandığınızı biliyoruz çünkü biz de kadınız.Israrla bunu inkar edecek olsanız da eminiz erkekler bazı davranışlarınızın etkisini üzerlerinde hissediyorlardır.

Seksi silah olarak kullandığınızı gösteren 7 işarete bir göz atın…
8 1

Bir süredir biriyle birliktesiniz ve artık size daha çok çiçek getirmesini istiyorsunuz. Farz edelim ki, sevgilinize size daha çok jest yapana kadar onunla hiç bir cinsel temasta bulunmayacağınızı söylediniz.

Bu basit örnek bile seksi bir silah olarak kullandığınızın bir göstergesi. Sadece siz istediğinizi elde edemediğiniz için sevgilinizden yakınlığı esirgememelisiniz.
8 2

Sadece kızgın olduğunuz için partnerinizle seks yapmıyorsanız, bu da seksi silah olarak kullandığınızın bir belirtisi.

Barışma seksi muhteşem birşey ve eğer sevgilinizle kavga ettiyseniz, öfkenizi dindirmenin en güzel yolu seks. Ona olan öfkenizi yatakta gösterebilirsiniz! Bunun çok hoşunuza gideceğinden emin olabilirsiniz…
8 3

Ona karşı ilginizi kalabalık mekanlarda gösteriyorsanız , onu dışarıda olduğunuz zaman tahrik etmeye çalışıyorsanız ve dışarıdayken aşırı seksi davranıyorsanız, bunlar sizin seksi bir silah olarak gösterdiğinizin işareti olabilir.

Bir çift olarak sosyalleşmeniz sağlıklı bir ilişki içinde olduğunuzu gösterir. Başka insanlarla konuşup sohbet etmesi sizi sevmediği anlamına gelmez! Kıskançlık yapmayın...
8 4