Sekste başınıza gelebilecek 6 tuhaf şey!

Sekste başınıza tuhaf ve gülünç bir şey mi geldi? Yalnız değilsiniz bu tuhaf durumlar yatakta herkesin başına geliyor!


Seks eğlenceli ve harikulade bir şey! Fakat bazen seks sırasında başınıza garip şeyler gelebilir.

Yatakta kendinize çok güveniyor olsanız bile bir anda tuhaf bir şeyler oluyormuş gibi hissedebileceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi bir anda partnerinizin yüzüne bakmaya cesaret edemeyerek "Az önce olanlar da neydi?" "Bu ses benden mi çıktı?" diye düşünerek yorgana sarılıp yatarken bulursunuz.

Yatakta üstü kapatılıp, geçiştirilen bu garip ve herkesin başına gelen şeyleri sizler için listeledik. İşte yatakta her an karşılaşabileceğiniz tuhaf durumlar!
8 1

Vajina gazları tamamen zararsız olmasına rağmen, cinsel ilişki sırasında çıkardığı sesler nedeniyle kadınlar tarafından utandırıcı ve rahatsız edici bulunabiliyor.

Vajina kaslarını güçlendiren kegel egzersizleriyle vajinayı sıkılaştırmak mümkün. Neredeyse her kadının başına gelen bu durum çok doğal.

Eğer seks sırasında sürekli pozisyon değiştirmezseniz bu durumla karşılaşma ihtimalinizi düşürmüş olursunuz.
8 2

Prezervatif yırtılması ya da prezervatifin penisten sıyrılması şehvetli dakikaları bir anda sonlandırabilir.

Kullanılan prezervatif penisle uyumlu olmadığında ya da penis sertleşmeden önce prezervatif takıldığında karşılaşılan durumlardan biri prezervatifin penisten sıyrılmasıdır.

Prezervatif yırtılması ise, vajina kuruluğundan, son kullanma tarihi geçen prezervatiflerin kullanılmasından ve paketi açarken kesici bir madde kullanılması nedeniyle prezervatifler zarar görebilir ve yırtılabilir.

Bu gibi durumlarda panikle banyoya koşacağınıza eminiz ama sonrasında kızıp birbirinize sinirlenmek yerine sakinleşmeye çalışın.
8 3

Kadınlar yatakta seksi sesler çıkarmayı seviyor. Bu şekilde partnerlerinin daha çok uyarılıp daha çabuk doruk noktasına ulaşacağını düşünüyorlar.

Ayrıca seks sırasındaki inlemeleriniz vücudunuzu psikolojik olarak etkiliyor ve beyninize orgazm sinyalleri gönderiyor.

Yatakta çığlık atıyorsanız bu utanılacak birşey değildir fakat bazı erkekler, zevk inlemelerini abartan kadınların seks sırasında rahatsız edici olduğunu ve konsantrasyonlarını bozduğunu söylüyor.

Bu seslerin asıl yüz kızartan tarafı ertesi gün komşularınızla karşılaştığınız zaman ortaya çıkıyor. Özellikle ince duvarlar nedeniyle sizin aşk geceniz komşunuzun kabusu olabiliyor.
8 4