Sekste imza hareketinizi bulun!

Yatakta çarşafların üzerinde ateşli bir imza atmak ister misiniz? İşte seks imzası ve püf noktaları!


Seks sırasında yapılan bazı hamleler vardır ki, partnerinizin size öyle dokunması için heyecanla beklersiniz.

Partnerinizle aranızdaki sessiz anlaşmayı bozmadan, ondan bir şey talep etmeden partneriniz o çok sevdiğiniz hamleyi seksin en heyecanlı anında yapar.

Sizi zevkin doruklarına çıkaran ve kalp atışlarınızı hızlandıran bu hareket, partnerinizin seks imzası!
10 1

Yatakta iyi olmak için bilgi, tecrübe ve doğru bir tavır gerekli.Fakat yatakta madalya kazanmak için sekste bir hareket üzerinde ustalaşmanız ve onu imzanız haline getirmelisiniz.


Peki yatakta sizi yansıtan bu özel seks hareketi nedir?

Bu sorunun cevabını yalnızca siz bilebilirsiniz. Size özel seks hareketi partnerinizin ve sizin zevk aldığınız özel bir şey olacak.
10 2

Özel seks hareketiniz yatakta partnerinize sizi yansıtırken içinde bulunduğunuz anın coşkusunu körükler.

Sizi yansıtan seks hareketi mutlaka eşsiz ve iyi hazırlanılmış olmalı, yatakta sanki yemek tarifi kitabı okuyormuşçasına hareket etmemelisiniz. Tüm davranışlarınız doğal ve tutkulu olmalı.
10 3

Sekste neden size özel bir harekete neden ihtiyacınız olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bunun birçok nedeni var!

Yatakta çok iyi yaptığınız ve sizi özel kılan bu hareket partnerinizle ilişkiniz devam etmese bile ona sizi hatırlatmaya devam eder.

Bu harekette ustaşmanızın sırrı ise bunu her zaman o etkileyici hareketi kullanmamaktan geçer. Eğer imze hareketinizi seks rutini haline getirirseniz partneriniz için tahmin edilebilir bir hale gelir ve işin heyecanını kaybedersiniz.
10 4