Sekste partnerinize istediklerinizi yaptırın!

Seks sırasında istediklerinizi partnerinize söylüyor musunuz? Yoksa heyecanla beklediğiniz dokunuşlar hep hayalinizde mi gerçekleşiyor? İşte sekste partnerinize istediğinizi yaptırmanın yolları!


Yatak odasında partnerinize istediklerinizi nasıl yaptırırsınız? Seks hayatınızdan memnun olsanız da orgazma ek olarak seksten farklı beklentileriniz olabilir.

Tıpkı iş yerinde daha iyi bir konuma gelebilmek için çaba sarfettiğiniz gibi, seks hayatınızı iyileştirmek için de çaba göstermelisiniz.

Seksolog Charlie Glickman, seksten bahsetmenin gerçekten zor olduğunu söylüyor. Glikman'a göre bizler, seksin spontane ve muhteşem olmasını bekliyor fakat seksten bahsetmeyi ve partnerimizi isteklerimiz doğrultusunda yönlendirmeyi doğru bulmuyoruz.

Sekste istediklerinizi partnerinizle paylaşabilmeniz ve seks hakkında konuşabilmeniz için size yardımcı olacak uzman tavsiyelerini derledik.

İşte partnerinizden seks isteklerinde bulunmanın yolları!
7 1

Ön sevişmeye daha çok zaman ayırmak istiyorsanız partnerinize bunun için çalışması gerektiğini söyleyin.

Klinik psikolog ve Seks terapisti Megan Fleming, partnerinize "Eğer benimle seks yapmak istiyorsan bunun için bir şeyler yapman gerekiyor." demenizi öneriyor.

Bu sözler partnerinizin seks tekniği ve hareketlerine yöneltilen bir eleştiri değil, tam tersi şehvetli ve flörtöz bir ön sevişme daveti olmalı.
7 2

Dr. Glickman, danışanlarına partnerlerine onları harekete geçirecek sözler sarfetmelerini tavsiye ediyor.

Örneğin seks öncesi partnerinize "Daha seks yapmaya başlamadan beni tatmin etmene bayılıyorum" cümlesi gibi açıkça sevdiğiniz şeyleri belirten cümleler işinize yarayabilir!
7 3

Seks ve İlişki Uzmanı Jessica O'Reilly, partnerinizin sekste yaptığı ve sizin hoşunuza giden hareketlere yoğunlaşmanızı tavsiye ediyor.

Partnerinize ön sevişme sırasında boynunuzu öpmesini çok sevdiğinizi ve hiç bitmesini istemediğinizi söyleyebilirsiniz.

Bu şekilde partnerinizin zaten yaptığı bir şeyi geliştiriyor olacaksınız.
7 4