Sekste yeni trend: Karezza!

Yeni seks trendi Karezza sizi sıradan bir zevk deneyiminin ötesine, duyguların zirvesine davet ediyor!


Alışılmadık bir seks yöntemi olan Karezza'nın çiftler arasındaki duygusal bağı geliştirdiği ve sağlığa faydalı olduğu söyleniyor.

Seks terapisi konusunda bu günlerde seks hayatını canlandırmak ve çiftkerin ilişkilerine verdiği değeri arttırmak için kullanılan yeni bir yöntem tartışılıyor.

Bu yöntemde cinsellik orgazmla sonlanmadan yaşanıyor.
9 1

Yeni gündeme gelmesine karşın Karezza adı verilen bu yöntem ,köklerini eski zamanların Taocu ve Tantrik Seks öğretilerinden alıyor.

Karezza sadece öpüşüp koklaşmak değil, gerçek bir seks pratiğidir.
9 2

Araştırmacı ve Cupid'in Zehirli Oku( Cupid's Poisoned Arrow) kitabinin yazarı Marnia Robinson Karezza yöntemini, doruk noktasına ulaşma çabası olmayan, şefkatli bir cinsel paylaşım olarak tanımlıyor.

Robinson Karezza'nın sıradan erotik bir tensel dokunuş değil, çiftleri birbirine yakınlaştıran gündelik alışkanlıkların duygusal bir dışa vurumu olduğunu söylüyor.
9 3

Orgazma ulaşma amacı ortan kalktığında çiftler içinde bulundukları anı yaşayarak paylaştıkları cinsel deneyime odaklanıyorlar.

Yani sadece seksin sonundaki birkaç saniyelik doruk noktasına varmayı değil, birbirlerinin dokunuşlarından zevk almayı ve zevk vermeyi amaçlıyorlar.
9 4