Sephora’da güneş ışıltılı ürünler!

Dünyaca ünlü kozmetik zinciri Sephora, seçkin güneş ürünlerinde özel indirim fırsatı sunuyor.


Sephora’da yaz erken başladı! Güneşin ışıltısını teninde hissetmek ve sağlıklı bir bronzluğa sahip olmak isteyenlerin olmazsa olmazları arasında olan güneş ürünlerinde birbirinden cazip fırsatlar Sephora mağazalarında meraklılarını bekliyor.

Sephora ve diğer dünyaca ünlü seçkin markaların güneş ürünlerinde birbirinden özel fiyatlar tatilcilerin yüzünü güldürüyor. İndirim kampanyası kapsamında Sephora ve diğer sevilen markaların güneş ürünlerinde, ilk ürüne %15 ikinci ürüne anında %20 indirim uygulanıyor.

Ayrıca bakım düşkünlerinin beğenerek kullandığı Clinique SPF30 Yüz kremi ise 29 TL’lik avantajlı fiyatı ile Sadece Sephora Mağazalarında!

Hayal ettiği bronzluğa kavuşmak, UV ışınlarından korunurken bakım yapmak ve parlak bir cilde kavuşmak isteyen herkes Sephora Mağazaları’ndaki indirim fırsatından yararlanıyor.
7 1

Monoi yağı ve altın su yosunuyla zenginleştirilmiş bu yağ, cildi korumanın yanı sıra göz alıcı parlak bronzluk elde edilmesini sağlıyor. Ayrıca, cildi zararlı etkilerden korurken, erken yaşlanma belirtilerini önlüyor, cildi besliyor ve güzelleştiriyor.Bu yağı, su geçirmez yağsız yapısı ve yaz tatillerini hatırlatan monoi kokusu için seviyoruz!

Fiyatı: 49,90 TL
7 2

Sephora’nın kült vücut kremleri, bu yaz yeni bir görünüm kazanıyor. Ürün yeni seyahat boyu ile makyaj çantasında ağırlık yapmıyor. Krem cildi derinlemesine beslerken, nemlendiriyor.

Fiyat: 34,90 TL

7 3

İki aşamalı yağ, ultra besleyici Baobab ve Jojoba yağıyla adeta bütün kozmetik başarıları elde ediyor. Ürün cildi besliyor, pürüzsüzleştiriyor, nemlendiriyor ve güzelleştiriyor. Bir üründen beklenen her şeyi bir arada sunan ürün, saça uygulanabiliyor ve saç diplerini besliyor!

Fiyat: 32,90 TL
7 4