Shakira’dan fit vücut ve düz karın sırları!

Spor yapmaya vaktim yok diyorsanız, dans ederek kilo vermeye ne dersiniz?


Muhteşem sesinin yanı sıra danslarıyla ünlü Shakira, dümdüz karnını ve fit vücudunu dansa borçlu ünlüler arasında yer alıyor. Grammy ödüllü dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, "Hayatı İçinden Geldiği Gibi Yaşa" kampanyası başlatan Activia’nın yeni yüzü olarak tüm dünyayı sağlıklı ve aktif bir yaşama davet ediyor. Shakira, kampanya kapsamında kendi beslenme ve düz karın sırlarını açıkladı.

İşte Shakira’nınki gibi dümdüz bir karına kavuşmak için sağlıklı beslenme ve egzersiz önerileri...


6 1

Düz bir karın ve fit bir vücudun olmazsa olmazlarının başında sağlıklı beslenme ve sağlıklı sindirim sistemi geliyor.

Bunun için günlük öğünlerimize mutlaka yoğurt, ceviz, badem, tam tahıllı gıdalar, yulaf kepeği, keten tohumu ve zencefil gibi yiyecekleri dahil etmeliyiz.
6 2

Özellikle Activia gibi probiyotik içeren yoğurtlar sindirim sistemimizin düzenlenmesine destek olur.

Probiyotik yoğurdun en az 15 gün düzenli tüketilmesi karında şişkinliği, kabızlığı ve sindirim sorunlarının önlenmesine yardımcı olur.
6 3

Kişisel mutluluğun sırrı vücut sağlığına gösterdiğimiz özenden geçiyor. Egzersiz yapan, dans eden, doğru beslenen ve sağlığına özen gösteren insanların iç sağlığı dış görünüşlerine de yansır. Bu sebeple hareketli bir yaşamı doğru beslenmeyle desteklemek, bedensel ve fiziksel mutluluk için çok önemli.

Yürüyüş, spor veya dansı yaşam biçimi haline getirmemizde fayda var. Vücudumuzun alabileceği en iyi şekli alması için egzersiz ve özellikle dans oldukça etkili yöntemler arasında yer alıyor.

Spor yapmaya üşeniyorsanız evde sevdiğiniz müzikler eşliğinde haftada 3-4 dört kere içinizden geldiği gibi dans etmeyi deneyin.
6 4