Sıcak havalarda yapılan seks hataları!

Sıcak yaz günlerinde seks yapmak elbette harika bir duygu. Fakat bu hatalar yalnızca seks isteiğinizi öldürmekle kalmıyor!


Havayla birlikte seks hayatınız da ısınmaya başlar. Seks uzmanları yaz aylarında insanların seks isteklerinde büyük ölçüde bir artış meydana geldiğini söylüyor.

Sıcak havaların etkisiyle başlayan seks şölenine kendinizi kaptırmadan önce mevsimden kaynaklanan seks risklerini gözden geçirmelisiniz.

Sıcak havalarda seksi daha ateşli hale getirebilmenin çeşitli yollarını denerken bir yandan da uzak durmanız gereken şeyler hakkında bilgi sahibi olmalısınız!

İşte sıcak havalarda sekste gözardı etmemeniz gerekenler....
7 1

Sıcak havalarda ve özellikle 40 derecelik yaz günlerinde prezervatiflerinizi arabanızda bırakmayın.

Güneşte biraz bakleyen bir arabaya bindiğinizde nasıl bunaldığınızı ve içerideki sıcaklığı düşünün. Arabanın içerisinde oluşan sıcaklık prezervatiflerinize zarar vererek sizi cinsel hastalıklara ve gebeliğe karşı korunmasız bırakabilir.

Jinekolog Alyssa Dweck, arabanızda bulduğunuz prezervatifleri seks yaparken kullanmamanızı bunun yerine eczaneden yeni bir kutu almanızı öneriyor.
7 2

Sıcak havalarda seks sırasında terlemekten korkmayın. Belki size enteresan gelebilir fakat seks sırasında salgılanan ter libidonuzu arttırıyor!

Dr. Dweck, seks sırasında terlemeyle birlikte partnerinizi size daha da yaklaştıran cinsel uyarıcı nitelikli feromonların ter bezlerimiz sayesinde salgılandığını söylüyor.

Feromonlarla birlikte salgılanan kokubeynimizin cinsel dürtüleri kontrol eden ve şehveti tetikleyen kısmı tarafından algılanıyor.

Yani sıcak havalarda klimayı kapatarak seks yaparken terlemekten korkmamayı deneyin.
7 3

Sıcak havalarda seks için acele etmeyin. Hızlı ve tutkulu bir şekilde ayaküstü seks yaptığınız zaman terlemiş olacaksınız fakat duşa girecek vaktiniz olmayacak.

Bu nedenle sıcak havalarda seks hayatınız için saatler harcamayı tercih edin.


7 4