Size karşı ilgisini test edin!

Erkekleri anlamak bizim için gerçekten çok zor! 'Bir samimi bir mesafeli davranışları kafamı karıştırıyor ve ne düşüneceğimi bilemiyorum' diyorsanız, onu böyle test edin!


Hoşlandığınız kişiyle birkaç kez buluştunuz ama size karşı ne hissettiğini anlayamıyorsunuz. Onun size açılmasını beklemek yerine küçük testlerle size karşı ne hissettiğini öğrenebilirsiniz.

Yapacağınız bu küçük hareketler sizin duygularınızın ipucunu ona yansıtırken, size de onun duyguları hakkında fikir verecek.
8 1

İlgi duyduğunuz kişiyle yakın oturun ve ona dokunun. Örneğin bacağınız hafifçe onun bacağına değebilir. Eğer bacağını hemen geri çekip sizden özür dilerse bilin ki sizinle yakinlasmak istemiyor. Fakat bacağını size daha da yakınlaştırıyor ya da sizinle temas etmekten ratsiz olup bacağını geri çekmiyorsa bu çok iyi bir işaret. İnsanlar kişisel alanlarına girilmesinden pek hoşlanmazlar, yalnızca kendilerini rahatsız etmeyen kişilerin bu sınırı aşmalarına izin verirler.
8 2

Herkes karşısındaki kişiyle daha samimi olabilmek için bir fırsat bekler. Arkadaş sohbetleri sırasında anlattığı bir olayı sorabilirsiniz. Örneğin iş görüşmesine gidecekse görüşmenin nasıl geçtiğini sorun daha sonra kendi iş görüşmesi maceralarınızı anlatın.

Fazla gevezelik etmemeye dikkat edin ki onun size yaklaşabileceği bir boşluk bırakın. Böylece sizinle ilgilmesi için ona bir fırsat tanımış olursunuz. Kalabalık ortamlardan sıyrılıp sizinle başbaşa kalmaya çalışıyorsa bu sizi yakından tanımak istediğini gösterir.
8 3

Çok hoş bir çocukla tanıştınız ve bütün gece çok eğlendiniz. Gecenin sonunda numaranızı istemesinin iki nedeni olabilir, ya nezaketen ya da sizinle gerçekten ilgilendiği için.

Ertesi gün bir bahaneyle sizi arıyorsa bilin ki telefonunuzu almasınin nedeni asla nezaket değil!
8 4