Takılarınızın hakkınızda söylediği 7 şey!

Takılarınız karakterinizle ilgili ipuçları verebilir mi? Tabii ki evet. Tıpkı giyim tarzımız ve saç modelimiz gibi kullandığımız aksesuarlar da iç dünyamızı yansıtıyor!


Siz farkında olmasanız da takılarınız karakteriniz hakkında çok şey söylüyor!

Siz en sevdiğiniz kıyafetinizi süslediğinizi düşünseniz de kullandığınız takılar ve onları taktığınız yerler karakterinizin bazı yönlerini tanımamıza yardımcı oluyor.

Bu konuda kötü ya da garip bir şey olmadığı için endişelenmenize gerek yok. Ama takılarınızın sizin için neler söylediği kendinizi tanımanıza yardım edebilir. İşte aksesuarlarınızın sizin hakkınızda ele verdiği detaylar….
9 1

Eğer büyük parlak ve göz alıcı mücevher ve takılardan hoşlanıyorsanız, sizin için söyleyecek birkaç şeyimiz var.

Öncelikle cesur ve ilgi odağı olmaktan çekinmeyen bir yapınız olduğunu söyleyebiliriz.

Kendinize çok güveniyor ve kabuğunuzdan çıkıp dünyanın keyfini çıkarmaktan korkmuyorsunuz.

İnsanların sizin hakkında düşündükleri sizin için pek de önemli değil.
9 2

Kulağınızdan farklı bir yerde piercing yaptırmanız sizin hakkınızda çok şey söylüyor. Kaş, burun , dil ve diğer vücut bölgelerine piercing yaptıran kişiler, bazen sosyal normlara başkaldırabiliyor.

Bir diğer kesim ise piercingleri ilgi çekmenin bir yolu olarak kullanıyor ve başkalarının ne düşündüğünü umursamadığını belirtiyor. Tabii ki, yalnızca duruşunu sevdiği için piercing yaptıran kişiler de yok değil , üstelik bu da sizin kişiliğinizle ilgili bir şey söylüyor.
9 3

Eğer incili kolyeleri ve incili takıları tercih ediyorsanız bu, geleneksel değerleri benimsediğinizi ve klasik ve zarif şeylerden hoşlandığınızı gösterir.

İnci takılar genellikle inci kolyelerin en büyük trendlerden biri olduğu retro yılların kadınlarıyla bağdaştırılır.

Üç sıra halinde dizilmiş zarif inci kolyeler, inci sevenlerin tercih edeceği modellerden olabilir. Özellikle jeanler ve şık gömleklerle çok hoş duruyorlar.
9 4