Tatil bavulunda olması gerekenler

Bayram tatilini seyahatle değerlendirecek olanlar için bavula konulması gereken esas parçaları seçtik.


Bayram tatilini yıllık izinle birleştirip denizin ve güneşin tadını çıkaracak olanlar çok şanslı. Tek dertleriyse bavullarını hazırlamak. Peki tatil bavulu nasıl hazırlanır? Bavula konulması gereken esas parçalar nelerdir?

Şortların, bikinilerin yanısıra bavulda neler olmalı? ELMAELMA okuyucusu için en ideal ve sade tatil bavulunu hazırladık. İşte gerekenler, diğer detaylar size kalmış!
11 1

3/4 kol belden büzgülü yaz elbiseleri şifon ve ipek kumaşlarda tercih ediliyor. Güneşin altında parıldamak için turuncular en güzel tercih. Clutch çantalar ve düz sandaletlerle kombinleyebileceğiniz elbiseler tatil bavulu için çok uygun.
11 2

Tropikal desenleriyle tonları zengin ve egzotik gösteriyor. Yeşilin en tatlı tonu bikinilerde bu yıl oldukça trend. Şık ve rahat bir bikini istiyorsanız, straplez ve fırfırlı olanları seçin.
11 3

Yuvarlak çerçeveli gözlükler trend olsa da klasik ve büyük gözlük sevenler favorilerinden vazgeçmiyor. Moda ikonu Victoria Beckham tasarımı oversize camlı gözlükler plaj ve günlük stiller için ideal.
11 4