Bu kış bu 5'liyle ısınıyoruz!

...


2012-2013 sonbahar/kışında Chloé, Stella McCartney, Isabel Marant gibi dünya markalarının sımsıcak ve rahat kazaklarından en beğendiklerimizi sizin için inceliyoruz.

Dünya markalarının koleksiyonlarına aldığı bu özel parçaların benzerlerini, siz de dolaşırken vitrinlerde görebilirsiniz. Kombinlerinize ilham kaynağı olsun!
8 1

Fransız dokunuşlarıyla spor giyim parçalarını, günlük kıyafetlerinizle rahatlıkla kombinleyeceksiniz.

CHLOE'nin 2012 Sonbahar/Kış parçalarından kaşmir pastel turuncu renkli ribana detaylı bir sweat var.

Pilili bir etek ve klasik bir gömleğin üzerine havlu dokulu bir sweatshirt giyerek modern, feminen ve estetik bir kombin oluşturabilirsiniz.
8 2

Asimetrik kesimli saç örgüsü bir kazak var sırada. Oversize kol kesimi olan yün kazak, klasik bir tasarımından çok uzak gibi görünüyor.

Arkadaşlarınızla birlikte kahve içmeye dışarı çıktığınızda, üzerinize giyebileleceğiniz her renkle gidebilecek bir parça.

Straplez çizgili etekler ve ince pantalonlarla günlük kombinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir tasarım diyoruz.
8 3

Paris tasarım markası Maje, Eiffel Kulesi'ni Noel kutlamaları için çok hoş bir tasarım yapmış.

Gri uzun kollu, koton sweatshirt bize tatil sezonunu hatırlatıyor. Gümüşümsü tonların hakim olduğu parçada gold bir dokunuş da mevcut.

Bu sezon, sweatshirtler şıklığı dengeleyen parçalar olmakla ünlü. Hem şık hem rahat parçalardan olan sweatler deri eteklerle muhteşem bir kombin yaratıyor.
8 4