Tüvit şıklığının 7 püf noktası!

Naftalinli raflarda bekleyen tüvitler artık gardırobumuzdaki yerlerini almaya başladı. İşte modanın klasik parçalarından olan tüvit ceket ve etekleri kombinlemenin modern yolları!


Bu sezon moda evleri, klasik tüvit kıyafetleri daha modern vurgularla yeniden yorumladı. Dolabınıza birkaç parça tüvit kumaştan kıyafet eklemenizin şimdi tam sırası.

Eğer bu zamansız kumaşı taşıyan parçalara zaten sahipseniz, bunları yeni trendlerle harmanlamak işinizi oldukça kolaylaştıracak.

İşte bu sezon tüvit kumaştan parçaları nasıl giyeceğinize dair 7 ipucu…
9 1

Tüvit bir kalem etek, dolabınızda mutlaka bulunması gereken harika bir parça. Tüvit kalem eteğinizi ipek bir bluz ve klasik topuklu ayakkabılarla kombinleyin.

Tüvit bir ceketi kombinlerken de, terzi dikimi pantalonlar ve babetlerle kombinleyin. Kıyafetlerinizin üzerinize tam uyacak şekilde terzİ tadilatından geçmesi veya özel dikim olması bu zamansız parçaları giymenin püf noktası.
9 2

Tüvit kumaş gerçekten şık bir parçadır. Bu şık parçayı son moda abartılı bir aksesuarla kombinlemek tüvit kıyafetlerinizin günlük kullanımı için ideal bir yöntem.

Benekli siyah tüvit, renkli neon aksesuarlar için mükemmel bir zemin oluşturur. Neon renkli taşlar sadece trend bir tercih değil aynı zamanda kıyafete hoş bir hava katan bir dokunuş.
9 3

Tüvit şortlar ve mini etekler, bu kumaşa gençlik aşılayan parçalar. Bu tarz kıyafetlerde hafif dökümlü modelleri tercih edin. Yüksek belli tasarımlar da güzel bir tercih olabilir.

Tüvit şortlar ve etekler harika birer geçiş mevsimi parçasıdır, soğuk havalarda tüvit şort ve eteklerinizi ince tayt veya çoraplarla kullanabilirsiniz.
9 4