Ünlü kadınların parti stilleri

...


Kadınların takip etmeye doyamadığı ünlülerin kırmızı halılara özel kombinlerini inceleme vakti şimdi. Moda her zaman son çıkan parçaları takip etmekle yakalanmıyor. Önemli olan vücut tipinize uygun doğru parçaları uyumlu diğer parçalarla kombinlemek. 2013 gecelerinin göz alıcı aksesuarlarını takan, cezp edici kıyafetlerini giyen kadınlara özenenler bu habere dikkat!
10 1

Sade bir elbiseyi bile parlatan çantalar bunlar. Kadınların gecelerde favorisi olan bu cüzdan çantalar kutu ve özel formlarda kullanılıyor.

Sienna Miller'ın nötr elbisesini kırmızı dudak formundaki el çantası hareketlendiriyor. Üstelik bu çantalarla mesaj vermek de mümkün. Siz de tutkulu kırmızıyla buluşan bir yıldız clutch'a ne dersiniz?
10 2

Kadifeler sezondaki her parçanın üzerinde bir yerde. Sarah Jessica Parker'ın tercihi de kadife ceketten yana. Elbisesinin tonlarındaki bu ceket rengi ve dokusuyla onu ışıldatıyor. Kadife ceketlerinizi geceye uyarlamayı hiç düşündünüz mü?
10 3

Bustiyer modasına ayak uyduran kadınlar için şık bir kombin var sırada. Lauren Conrad her zaman doğru giyinmeyi bilen bir stil ikonu.

Dantel bir büstiyeri yüksek bel siyah bir etekle kombinleyerek hem tek parça görünümü yaratmış hem de büstiyerin dikkat çekici bir parça olarak görünmesini önlemiş. Evdeki parçaları birleştirmek iyi fikir olabilir.
10 4