Ünlülerden yaza uygun saç kesimleri!

Saç modeli değiştirmek isteyen kadınlar için önerilerimiz var!


Saçlarımızda değişiklik yapmaya karar verdiğimizde ünlülerin saç kesimlerini ve modellerini incelemek en ilham verici yöntem diyebiliriz. Sonuçta koonu güzellik olunca kendileri için en iyisini düşünenlerden örnek almaktan daha iyi bir fikir olabilir mi?

İşte ünlülerden yaz aylarına pek yakışan 7 saç modeli…
7 1

Omuz hizasındaki saçların sıkıcı olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Tüm zamanların en seksi saç modellerinden biri olan uzun 'sahil dalgaları' köprücük kemiği hizasına kısalarak daha sofistike bir hal aldı. Buna yüzünüze yakışacak bir şekilde kakül eklemek de sizin tercihiniz olacak.

Dalgalı hali kadar düz hali de oldukça çekici görünen bu saç kesimini çok seveceksiniz.

7 2

İnce ve zarif bir boyna sahip kadınların bu güzelliği ortaya çıkarmaları için yaz ayları mükemmel bir fırsat! Pixie saç kesimine cesaret edemiyor olabilrsiniz ancak saçlarınızı Jennifer Lawrence gibi çene hizasında kestirerek yuvarlak fırçayla hafif dalgalar kondurabilirsiniz.
7 3

Bu yıl Bob saç modelleri de yanilendi; şimdi artık Lob'lar var. Nedir lob dediğimiz derseniz, Bob saçların uzun versiyonları…

Emma Stone hem makyajıyla hem saçlarıyla, ELMAELMA'nın en beğendiği ünlülerden. Lob kesimi kakülle birleştiren Stone yine harika görünüyor.
7 4