Ünlülerin değiştirdikleri saç renkleri!

Ünlülerin saç modelleri sıklıkla değişiyor. Sürekli kameralar karşısında olan ünlüler imajlarını taze tutmak için hangi saç renklerini denemiş?


Sık sık kamera karşısına geçen ünlüler imajlarını taze tutmak için güzellik modasını yakından takip ediyor. Saç modellerini değiştirirken mutlaka bir saç stilistine danışan Hollywood güzelleri yaptıkları seçimlerle her zaman daha mükemmel bir görünüme kavuşuyor.

Eğer saçlarınızda bir değişiklik yapmak istiyor ve fikir edinmek için etrafınıza bakına bakına yürüyorsanız size bir müjdemiz var!

Ünlülerin son saç trendleri doğrultusunda saç modellerinde yaptıkları değişimleri sizin için inceledik! İşte ünlü güzeller ve değişen saç renkleri ve modelleri!
8 1

Koyu kahverengi, açık gölgeli saçlar Kim Kardashian’ın imzası haline gelmişti. Çok koyu saçlar karanlık ve sıkıcı gözükebilir.

Eğer saçlarınızı koyu boyatacaksanız kuaförünüze çok tonlu renkleri tercih etmesini ve saçlarınızın ortasından uçlarına doğru gölgeler yapmasını söyleyin.

Kim Kardashian yakın bir zamanda saçlarını bal sarısına boyattı. Fakat bu saç rengi Kim Kardashian’ın ten renginde kötü durabileceği için kuaför Papanicolas, saç diplerinin koyu rengini korudu ve böylece saç ve ten arasında bir denge sağlandı.
8 2

Met Galasında punk temalı platin saçlarıyla kameralara poz veren Anne Hathaway, yalnızca 3 hafta sonra kahverengi saçlarına geri döndü.

Papanicolas "Koyu kahverengi Anne Hathaway’in gerçek saç rengine daha yakın ve çok daha güzel” diyor. Uzun saçlarını da pixie kesimle kısacık kestiren Anne Hathaway doğal güzelliğiyle göz kamaştırıyor.
8 3

Açlık oyunları serisinin yıldızı Jennifer Lawrence doğal bir güzelliğe sahip. Lawrence bu doğal görünümünü küçük değişiklerle süslüyor.

Koyu kestane saç renginden röfleli kumral saçlara dönen Lawrence son olarak saçlarını kısacık kestirip herkesi şaşırtmıştı.

Lawrence, saçları yandığı için kısacık kestirmek zorunda kaldığını ama bu saç modelini de çok sevdiğini söylüyor.
8 4