Ünlülerin en kötü saç kesimleri

Ünlülerin saç modellerinde yaptığı korkunç hatalara siz düşmeyin. İşte en zor saç modelleri!


Herkes hata yapar. Fakat kadınlar kendinilerini depresif hissettiklerinde saçlarıyla ilgili en büyük hatayı yaparlar. Rihanna'yla başlayan kısa saç modası Beyoncé ve Rita Ora'yla devam etti.

Kısacık saçlarıyla başta yadırgadığımız daha sonra bu trende ayak uydurduğumuz kısa saç modası şimdilerin gözdesi. Önemli olan işi abartmamak. Doğru zamanda saçlarınızı doğru kişiye emanet ederseniz, saç kesiminizi çok sıradışı tutmazsanız uzun süreli kullanabilirsiniz.

Şimdi göreceğiniz saç modellerini kesinlikle denemenizi önermiyoruz!
8 1

Beyoncé yıllardır uzun kullandığı saçlarını Mrs. Carter dünya turu sırasında kısacık kestirmişti. Maskülen saç kesimini daha fazla dayanamayan dünyaca ünlü şarkıcı kısa bir süre sonra saçlarına kaynak yaptırarak kulak hizasına kadar uzattı.
8 2

Süslü püslü bir genç kız olarak uzun saçlarıyla tanıdığımız Cyrus, şimdiyse kısacık kestirdiği punk saçlarıyla büyüdüğünü kanıtlıyor. Yanları erkek traşı saç modelininin tepesi uzun bırakılıyor ve sadece geriye bombeli atılarak kullanılabiliyor.
8 3

Uzun sarı saçlarıyla yıllarca kendisine hayran bırakan şarkıcı Spears, geçirdiği ağır depresyondan sonra saçlarını kazımıştı. Bu hareketinden pişman olan Spears, saçlarına kaynak yaptırabilmek için bir miktar uzamasını beklemek zorunda kaldı.
8 4