'Arka'yı çalıştırmanın en kısa 3 yolu

...



Peki... Sezonun en şık bikinisini ve güneş gözlüğünü aldınız. Bronzluğunuz da tam kıvamında. Yeni saçlarınızla da kendinizi çok seksi hissediyorsunuz.

Peki arkadan nasıl görünüyorsunuz?

Kalçanızı sıkılaştırmak ve teninizi pürüzsüzleştirmek için ne spor salonlarına, ne de pahalı kozmetik ürünlere ihtiyacınız var. Bilmeniz gereken sadece bu 3 kural!
5 1

Kas ve gevşet


Bu egzersizi her yerde yapabilirsiniz. Otururken kalçanızı sıkın ve bırakın. Merdiven çıkmak dünyanın en etkili egzersizlerinden, bu fırsatı sakın kaçırmayın! Bir üst basamağa adımınızı atarken kalçanızı kasın ve diğer ayağınızı kaldırırken gevşetin. Hiç çaba harcamadan kalçanızı şekillendirmeye başladınız bile!

Kalkıp oturuken de kaslarınız şekillenmeye çok müsaittir, unutmayın. Otobüste, kuyruk vb. durumlarda ayakta kaldığınızda da aynı şeyi yapın.
5 2

Kırıt!


Topuklu ayakkabının fazlası zarar, fakat kararında giyerseniz vücudunuz için bir faydası var: Kalçanızı sıkılaştırmak! Topuklu ayakkabı giydiğinizde nasıl yürüdüğünüzü biliyorsunuz, değil mi? Bir bacağınızı öne atarken, ağırlığınızı diğer bacağınıza verin. Tebrikler, inceliyorsunuz!
5 3

Bakım


Teninizi de unutmayın. Banyoda kese ve lif kullanarak kan dolaşımınızı hızlandırabilir, selülit görüntüsünün giderilmesine yardımcı olabilirsiniz. Dairesel hareketlerle cildinize masaj yapın. Özellikle kabakla yapılan lifler mükemmeldir. Peeling etkili bir duş jeli kullanabilirsiniz.
5 4