Vintage saç modelleri

Sizi ünlü hissettirecek vintage saç modellerini inceliyoruz.


Saçlarınızla oynamanın en iyi terapi olduğunu düşünüyorsanız sizi daha iyi hissettirecek önerilerimiz var. Saç kesiminizi beğenmiyor ve sıradan olduğunu sanıyorsanız daha bu saç modellerini denememişsiniz demektir. Ya da at kuyruğu yapmaktan sıkıldıysanız, kendi kendinize yapabileceğiniz bu ünlü saç modellerini henüz tanımıyorsunuz.

Nelerden mi bahsediyoruz? Filmlerde kadınları cazibeli ve çekici gösteren detaylar saçlarıdır. Şu günlerdeyse retro stiller öne çıkıyor. Bahsettiğimiz vintage saç modelleri sizi ünlü yapacak cinsten. İşte 6 mükemmel trend!
8 1

En popüler vintage saç modellerinden biri tepesi kabarık topuzlardır. 1970'li yılların trend saç modeli, kadınlarda öndeki saçların altına ilave bir kısımla kabartıldığı saç şekli olarak kullanılıyor.

Miley Cyrus ve Pink bunu modern saç kesimlerine uygulayan ünlüler arasında.
8 2

1920'li yılların başında özgür kadını simgeleyen bu saç trendi. Güçlü ve özgür hissettiren saç modeli modern kadınların da tercihi.

Katie Holmes ve Victoria Beckham'a çok yakışan bu kulak altı hizası küt saç kesimi günümüzde modern versiyonlarıyla oldukça ünlü.
8 3

20'li yılların kısa saç kesimi, bu kez saç uçlarındaki belirgin dalgalarla kullanılıyor. Kısa saç kesimi dalgalı kullanımda daha feminen. Saçlarınız ıslakken parmaklarınızla bile şekil verebilir, spreyle bu görüntünün kalıcılığını sağlayabilirsiniz.

Saçlarınız kendiliğinden kuruduğunda dalgaların ne kadar derin ve güzel olduğunu fark edeceksiniz.

Bu saç modelinin bir diğer avantajıysa dilediğiniz saç aksesuarını kullanabilmeniz.
Siz de, Muhteşem Gatsby filmindenden esinlenebilirsiniz.
8 4