Yatak odasında utandıran 11 durum!

Kötü kokan bir nefes, istenmeyen tüyler, garip hareketlerle çıkarmaya çalıştığınız korse sizi yatak odasında utandırabilir! Yatak odasında yüz kızartan durumlara karşı hazırlıklı olun!


Birbirinizi son derece çekici buluyor ve birlikte olmak için can atıyorsunuz. Tutkulu bir şekilde girdiğiniz yatak odasında ise işler birden tersine dönüyor.

Şehvetli dokunuşlar yerini tuhaf bakışlara bırakıyor. Birden o yataktan ışık hızıyla uzaklaşıp bir yerlere saklanmak ve sonsuza kadar ortaya çıkmamak istiyorsunuz. Bunlar size tanıdık geliyor değil mi?


Hayallerinizin erkeğiyle yataktayken başınıza utandırıcı bir şey gelirse ne yaparsınız? Gözardı edemeyeceğiniz o utanç duygusuyla başbaşa kaldığınızda tek kurtarıcınız güçlü bir savunma olur.

İşte yatak odasında karşılaştığımız 11 utanç verici durum ve onlarla başa çıkma yöntemleri!
10 1

Yatak odasında en çok utandıran durumların başında yanlışlıkla söylenen şeyler geliyor! Seks yaparken birden ağzınızdan kaçan sözcükler ya da söylememeniz gereken bir şey sizi yerin dibine sokar.

Özellikle seks sırasında sevgilisine erotik sözler söylemek isteyen kadınlar bir anlık heyecanla ne diyeceklerini şaşırıyor , aslında söylemek istediklerinden çok farklı şeyler söyleyebiliyor.

Bu durumdan kaçınmak için seks sırasında sakinliğinizi koruyun. Ya da kendinize hakim olamayıp saçma birşey söylediyseniz buna partnerinizle birlikte gülün. Sonuçta komik bir durum ve kendinize gülebilmeniz sizin kendinize olan güveninizi gösterir.
10 2

Partnerinizle şehvetli bir saat geçirdikten sonra hiç aynaya baktınız mı? Akmış göz makyajı, tuhaf bir yüz ifadesi ve korkunç saçlar!

Eğer zor şekil alan saçlarınız varsa ve partnerinizle romantik ve seksi bir gece geçireceğinizden eminseniz saçlarınıza mutlaka rahat kontrol edebileceğiniz bir şekil verin.

Acil durumlar için makyaj çantanıza minik şişelerde satılan saç spraylerinden, kuru şampuanlardan ve küçük saç fırçalarından bulundurun. Böylece seksten hemen sonra dağılan saçlarınıza şekil verebilirsiniz!
10 3

Sizi tüketen bir çalışma hayatınız var ve aynı zamanda özel hayatınızdaki ilişkinizi de sürdürmeye çalışıyorsunuz.

Partneriniz size dokunmak isterken ona karşılık verememek gerçekten çok kötü bir duygu. Bir yandan gözleriniz kapanırken bir yandan kıyafetlerinizi çıkarmaya uğraşırsınız ve sonunda birlikte yatağa girdiğinizde uykunun sizi kucaklayan kollarına kendinizi bırakırsınız.

Bu seks sırasında uyuklamak partneriniz için, utanç verici olmaktan çok kırıcı olabilir. Böyle bir durumla karşılaşmamak için çok yorgun olduğunuzu partnerinize söyleyin. Sizi anlayışla karşılayacaktır.
10 4