Yatakta işinize yarayacak 8 madde!

Seks hayatınız monotonlaşmaya mı başladı? Yatak odasına yalnızca uyumak için mi giriyorsunuz? İşte her çiftin bilmesi gereken seks tüyoları!


İlişkinizde önemli bir zemin olan seks hayatınızı bir köşeye atmayın! Çift olarak birbirinize dokunmaktan, tensel iletişim kurmaktan çekinmeyin. Bu sizi birbirinize bağlayan en güçlü bağ!

Zamanla rutinden monotona dönen seks hayatınızı canlandırmak için birşeyler yapmalısınız.

İlk olarak mağazalarda gördüğünüz şık ve seksi iç çamaşırlarından alın ve kendinize bakım yapın. Bunu bir alışkanlık haline getirirseniz hem her zaman görünümüzden memnun olacak hem de sevgiliniz sizinle sevişmek istediğinde onu reddetmeyeceksiniz.

Artık kendinizi daha seksi hissettiğinize göre sevgilinizle ilgilenebilirsiniz değil mi?
İşte çiftlere özel, % 100 işe yarayan seks tüyoları!
8 1

İlişkinizde istediğini elde eden ve herşeyle ilgilenen baskın karakter sevgiliniz mi? Kontrolü bir seferlik elinize almaya ne dersiniz? Eğer ilişkinizdeki baskın karakter sizinkiyse o zaman kontrolü sevgilinize devredin !

Kontrolü elinize alıp yatak odasında on a emirler yağdırabilir ya da onun emirlerine uyabilirsiniz. Bir adım ileri giderek ipek fularınızla sevgilinizin ellerini bağlayabilirsiniz. Böylece size karşı koyamaz ve ona ne isterseniz yapabilirsiniz.
8 2

Sevgilinizin yatak odasında yapmanızı istediği ve sizin reddettiğiniz o teklifleri kabul etmeye ne dersiniz?

Erkeklerin genellikle fantezilerini sesli olarak ifade etmekten çekinmiyor. Bu sizin ondan ev işlerinde yardımcı olmasını istemeniz gibi birşey.

Sevgiliniz sizi onun için dans ederken mi izlemek istiyor? Yoksa seksi bir hizmetçi gibi giyinmenizi mi?

Herkesin sınırları olduğunu tabii ki biliyoruz. Ama sevgilinizin sizden istediklerini deneyip ona bir şans verirseniz pişman olmazsınız.
8 3

Birlikte yeni şeyler denemek aranızdaki bağları güçlendirir ve dürüst olmak gerekirse, yatakta sevgilinizle yeni ve heyecanlı birşeyler yapmayalı uzun zaman olduğunu biliyoruz!

Sevgilinize yeni şeyler denemek istediğinizi söyleyin ve denemek istediği bir şey olup olmadığını sorun. Cep telefonunuza yükleyeceğiniz kama sutra uygulamalarından ya da seks oyunlarından faydalanabilirsiniz.

8 4