Yaz sezonunun trend parçaları!

Yaz stilinizde modanın öncüsü trendlere yer vermek istiyosanız, sizin için belirlediğimiz bu parçalara mutlaka bir göz atın! İşte 2014 yazının en trend parçaları...


Yazın yeni aldığımız rengarenk bikinileri giyip plaja gitmeyi ve renkli ojelerle süslediğimiz ayaklarımıza rahat sandaletler giymeyi uzun zamandır düşlüyoruz.

Yazın gelişini kutlamak için alışverişe çıkmamak olmaz! Bu sezonda stilinizin belirleyicisi olacak parçaları henüz keşfetmediyseniz sizler için bir sürprizimiz var!

Yazlık alışverişinizde mutlaka almanız gereken parçaları ve sezonun en gözde trendlerini sizler için belirledik!
11 1

Transparan detaylar bu sene altın çağını yaşıyor. Diz altına kadar gelen midi eteklerin sıkıcı havasından kurtulmanın en güzel yolu, eteğin uç kısımlarına uygulanan transparan parçalar.

Bazı midi eteklerde ise etekler çift katmanlı olarak tasarlanıyor. İlk kısmı düz kumaştan mini etek olarak tasarlanan eteklerin üzerine diz hizasına kadar uzanan 2. bir tül etek ekleniyor.
11 2

Zincir saplı çantalar uzun zamandır trendler arasında. Büyük ve gösterişli çantalarda kullanılan zircir askılar bu sezon ufak değişikliklerle karşımıza çıkıyor.

Minik el çantalarına eklenen uzun zincirler bu sezonun favorileri arasında. Yanınızda fazla eşya taşımanız gerekmediği günlerde mutlaka bu şık ve hanım hanımcık çantaları kullanmalısınız.
11 3

Bikini modellerinde şimdiye kadar hep klasik üçgen modelleri tercih ediyorduk. Birkaç sezon önce hayatımıza giren straplez bikini modellerinin yerine bu yaz daha ilginç modelleri tercih edin.

Her zaman imrendiğiniz sörfçü stili bikinileri, mayokinileri ya da tank topları deneyebilirsiniz.
11 4